Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Træbyggeri

Spændende muligheder med træ

Træ har for alvor fået en plads som materiale ved byggeprojekter, ikke blot som beklædning, men også som en væsentlig del af den bærende konstruktion i form af CLT-elementer.

At anvende træ i konstruktioner kræver høj ekspertise. Vi følger derfor konstant udviklingen på området og tager ved lære af de projekter, vi opfører, så vi har kompetencerne til at udføre komplekse træbyggerier, som Håndværkskollegiet i Horsens, hvor træ og CLT spiller en afgørende rolle for indfrielsen af de arkitektoniske visioner.

Certificeret byggeri

Anvendelsen af certificeret træ kan være et af mange midler til at reducere en bygnings CO2-aftryk og opnå en certificering. For at opnå en ønsket certificering kan der arbejdes med træ som et gennemgående materiale, ude såvel som inde. Det er tilfældet ved projekter som Trærækkerne og Åens Hus ved den nye bydel Trælasten i Aarhus. På de to projekter tager anvendelsen af træ et skridt videre, ved for eksempel at genanvende limtræsbjælker til vægge og etagedæk i konstruktionen.

Se flere referencer via dette link.

„I forbindelse med byggeriet af Håndværkskollegiet har vi skullet tage hensyn til mange specielle bindinger og sammenhænge i forhold til bl.a. kvalitet, proces og leverancer. Alle de udfordringer, som vi er stødt på undervejs, har Nordstern løst professionelt og up-front.“

Kristian May
Direktør, Fonden for Håndværkskollegier (BRF)

Håndværkskollegiet

Nyt kollegie der afspejler håndværksfagenes stolte traditioner

Læs mere

Skråningen I og II

To svanemærkede bofællesskaber

Læs mere

Nybyg Vest

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk

Claus Møller
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
cm@nordstern.dk

Nybyg Øst

Michael Dahlager
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
mda@nordstern.dk

Jesper Nordby
Direktør, Nybyg Øst

+45 22709121
jsn@nordstern.dk