Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Logistik

Lager og logistikejendomme

Efterspørgslen på lager og logistikejendomme er stigende, og flere bygherrer vælger fra start at fokusere på, hvordan CO2-aftrykket fra projektet kan minimeres. Her har Nordstern erfarne medarbejdere og specialister, som kan bistå bygherre med at indfri visionerne.

Nordstern har ekspertise i at opføre lager og logistikejendomme, både installationstunge frostlage som det 13.520 m2 store køle/ fryselager i Ishøj og det omfangsrige Baronessens Kvarter i Taulov, der er et logistikcenter på 62.400 m2.

Nøgleordene for en succesfuld gennemførelse er samarbejde, dialog og tæt opfølgning.

Projekter som disse har ofte flere interessenter i form af bygherre og lejere. Vi arbejder derfor med tiltag, som samler interessenterne, så beslutninger kan træffes hurtigt og på et sikkert grundlag.

Se flere referencer via dette link.

„Vi har arbejdet sammen med Nordstern på mange projekter, og det gør vi naturligvis, fordi det altid er en god proces og et godt resultat. Vi oplever, at byggeledelsen har stor forståelse for vores ønsker og behov. De udfordrer os positivt, så vi fanger de små udfordringer, der kan være i god tid, og byggeprocessen optimeres. Vi er trygge i samarbejdet med Nordstern, for vi ved, at afleveringen sker til tiden – uden mangler. Jeg ser ikke relationen som værende bygherre og totalentreprenør, men oplever det nærmere som et partnerskab, hvor vi skaber noget fantastisk sammen.“

Martin Sørensen
Ejendomschef, Bagger-Sørensen

Nagel

Opførelse af køle-og frysehus ved E45

Læs mere

Baronessens Kvarter

Omfangsrigt lagerbyggeri med en længde på 620 meter

Læs mere

Nybyg Vest

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk

Claus Møller
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
cm@nordstern.dk

Nybyg Øst

Michael Dahlager
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
mda@nordstern.dk

Jesper Nordby
Direktør, Nybyg Øst

+45 22709121
jsn@nordstern.dk