Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Praktik i Nordstern

Kom med på holdet

Som praktikant hos Nordstern får du masser af praktisk erfaring og værdifuld sparring. Vi vægter din tryghed og udvikling højt, uanset om du er ved at uddanne dig som bygningskonstruktør eller ingeniør. I din praktik får du mulighed for at omsætte teori til praksis og afprøve din viden sammen med dygtige kolleger, der hjælper dig fra start til slut og giver dig ansvar og medbestemmelse.

Hvad vi forventer af dig?

Du skal ikke kunne det hele fra starten. Men vi forventer, at du har lyst til at lære af dine erfarne kolleger, og at du vil indgå aktivt i samarbejdet på byggepladsen eller kontoret. Vores erfaring siger, at jo mere energi og gåpåmod du lægger ind i din praktikperiode, jo mere kan du tage med dig efter praktikken.


Hvad kan du forvente af os?

Det er vigtigt for os, at du får så meget ud af dit praktikforløb som muligt. Derfor starter vi med at stille skarpt på din karriere og sammen skabe en læringsplan, der giver dig de bedste muligheder for at lære det du skal og ønsker dig. Hos Nordstern får du ansvar, og dine arbejdsopgaver skaber værdi både internt og hos vores samarbejdspartnere.

Du kan se mere i vores folder, der kan downloades via dette link.

"Jeg kunne se en fremtid i Nordstern"

-Claes, entrepriseleder i Nordstern og tidligere praktikant

Søg praktik nu

Vi opstarter nye praktikantforløb to gange om året både øst og vest for Storebælt - søg allerede i dag