Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Nybyggeri

Når vi opfører boliger eller erhvervsbyggerier, er det vores mål at skabe rammerne for det gode liv. Vi gør en dyd ud af at vejlede vores bygherrer i materialevalg og energi- og ressourceeffektive løsninger, som giver sunde bygninger til gavn for miljøet. Vi finder de bedste løsninger til de mennesker, der skal bo og arbejde i bygningerne. Det betyder, at vi fra 2023 og fremefter certificerer alle bolig- og kontorbyggerier

Boliger til alle livets faser

Hos Nordstern bygger vi boliger til alle livets faser. Vi bygger DGNB-certificeret og Svanemærket med sunde og energivenlige boliger. Hvad enten det er privat eller alment, ejer eller lejer, så opfører vi boligerne med omtanke for beboerne.

Vi favner forskellige projekter og boligtyper, hvor vi bl.a. indtænker byrum, bofællesskaber, eksklusivt byggeri og varierende typer af huse. Vi når sikkert i mål ved at have et kontinuerligt fokus på bæredygtige tiltag, tid, kvalitet og økonomi.

Boligprojekterne udføres i tæt samarbejde med bygherre, hvor visionerne for arkitektur og funktionalitet går hånd i hånd med økonomi og bæredygtige elementer. Sammen skaber vi fremtidens boliger.

Erhverv - en gennemtænkt proces

Nordstern opførte i 2022 mere end 176.000 m2 erhvervsbyggeri. Vi opfører erhvervsbyggeri som enkeltstående projekter eller som del af større byrumsprojekter, hvor erhvervs- og boligbyggeri går sammen i en større enhed.

Vi har gennem årene udviklet processer, hvor kundernes krav til funktionalitet, drift og vedligehold, økonomi og arkitektur spiller sammen med udfordringer som infrastruktur og logistik. Vores processer tager højde for bygninger, der er i drift under udførelse.

OPP - et dynamisk samspil

Nordstern er aktiv inden for OPP (Offentlig Privat Partnerskab), hvor ejendomme opføres, ejes, driftes og vedligeholdes af en privat aktør med det offentlige som ordregiver.

Vores mangeårige erfaringer med OPP har givet os en unik indsigt i offentlige byggeprocesser og de dynamikker, der er på spil i mødet mellem offentligt og privat. Vi har bl.a. opført Forum ved Det Ny Universitetshospital i Skejby og Retten i Svendborg i OPP.

„Vi oplevede et super professionelt samarbejde med Nordstern. Der har fra starten været styr på byggepladsens indretning, og holdet har haft styr på deres egne ansvarsområder og opgaver“

Kim S. Møller
Driftschef, Kollegiekontoret

UNITY Aarhus

UNITY er tiltænkt studerende og par, som ønsker en fleksibel hverdag, hvor alt er samlet under et tag

Læs mere

Håndværkskollegiet

Projektet skal inspirere og videreudvikle de studerendes håndværksmæssige færdigheder

Læs mere

Nybyg Vest

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk

Nybyg Øst

Michael Dahlager
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
mda@nordstern.dk