Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Undervisning

Nordstern har solid erfaring med at opføre moderne og funktionelle undervisningsbyggerier, der skaber optimale rammer for læring og udvikling

Undervisningsfaciliteter

Vores projekter omfatter en bred vifte af uddannelsesinstitutioner, fra folkeskoler til uddannelsessteder for voksne. Vi har for eksempel opført Campus Horsens, der dækker et imponerende område på 37.500 m² og huser VIA University College, Innovationshus og SOSU-skolen. Et campusområde, som fremmer samarbejde og innovation på tværs af uddannelser og skaber et dynamisk miljø for studerende og undervisere.

Hvert projekt udformes i tæt samarbejde med vores rådgivere, og processen tilrettelægges, så der tages hånd om den pædagogiske vision. Vi er eksperter i at finde de rette løsninger, som understøtter det enkelte uddannelsessteds behov i forhold til et sundt indeklima og læringsmiljø, for eksempel Lindbjergskolen, der er indrettet som en miniby med tre selvstændige etagebygninger.

Nye krav til sundhed, klimaaftryk og fleksibilitet

For at skabe uddannelsessteder, der understøtter fremtidens undervisningsbehov, allierer vi os med interne specialister og eksterne eksperter. Målet er at skabe inspirerende læringsmiljøer, som idrætsfriskolen Guldminen, hvor der er arbejdet med stor fleksibilitet mellem undervisning inde som ude.

Vores interne specialister bidrager også aktivt til at få truffet de rette valg ved ambitiøse projekter, som det DGNB Guld-certificerede Håndværkskollegiet i Horsens, der er udført med særlig omtanke i forhold til valg af sunde materialer.

Se flere referencer via dette link.

„Vores mål har hele tiden været at få præcis det byggeri, som i sin tid blev defineret i forhold til indhold, kvalitetsniveau og det arkitektoniske udtryk. Og dét har Nordstern leveret, så vi er meget tilfredse.“

Kristian May
Direktør, Fonden for Håndværkskollegier (BRF)

Lindbjergskolen

Opførelse af folkeskole for Herning Kommune

Læs mere

Nybyg Vest

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk

Claus Møller
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
cm@nordstern.dk

Nybyg Øst

Michael Dahlager
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
mda@nordstern.dk

Jesper Nordby
Direktør, Nybyg Øst

+45 22709121
jsn@nordstern.dk