Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Sundhed

Sundhedsprojekter

Nordstern er en seriøs og ansvarlig samarbejdspartner, der har udført flere typer af projekter for det danske sundhedsvæsen, fra forskningsafsnit, patienthoteller, psykiatri til P-huse, hvor der er tænkt over skiltning og vejvisning for pårørende og personer, der skal i behandling.

Vores tilgang er dialogbaseret, så bygherre og brugerne opnår et godt projekt, der lever op til visionerne for funktionalitet, kvalitet og design.

Udover at skabe de mest optimale fysiske rammer, der understøtter et struktureret behandlingsforløb, som ved AUH Psykiatrien i Skejby, arbejder vi også på bæredygtighed i projekterne. De miljømæssige, sociale og økonomiske aspekter spiller en stor rolle fra projektering til udførelse og i den efterfølgende driftsfase.

Vi står også bag projekter som Buddinge Byport i Gladsaxe, der er et sundheds- og beskæftigelseshus med følgende sundhedsfaglige faciliteter: genoptræning, forebyggelsescenter, almen lægepraksis og apotek.

Nordstern har også stået for opførelsen af Social- og Sundhedsskolen i Horsens, der uddanner personale til ældreplejen og sundsvæsnet.

Projekter med komplekse installationer

Nordstern har via gentagne hospitalsprojekter opbygget ekspertise i at udføre laboratorier og forskningsenheder med komplekse installationer.

Vi har ekspertisen til at opføre flere renhedsklasser og kan leve op til sundhedsvæsnets skærpede krav til renhed, ikke mindst ved laboratorier. Af eksempler kan nævnes Gødstrup sygehus, hvor Nordstern bl.a. har opført et radiokemisk afsnit, og Forum i Skejby, der er en del af AUH. Her rummer den 14. etager store bygning et patienthotel, traditionelle og eksperimentelle forskningsenheder, blodprøvetagning, et afsnit for Funktionelle Lidelser og en kirke.

NIDO Danmark

Forsknings- og uddannelsescenter til sygehus i Gødstrup

Læs mere

Buddinge Byport

Sundheds- og beskæftigelseshus for Gladsaxe Kommune

Læs mere

Nybyg Vest

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk

Claus Møller
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
cm@nordstern.dk

Nybyg Øst

Michael Dahlager
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
mda@nordstern.dk

Jesper Nordby
Direktør, Nybyg Øst

+45 22709121
jsn@nordstern.dk