Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Forum - Ved det Ny Universitetshospital i Skejby

Forum

14 etagers høj bygning, Forum, ved Det Ny Universitetshospital i Skejby

Forum på 14 etager ved Det Ny Universitetshospital i Skejby (DNU). I kraft af bygningens centrale placering er Forum DNU’s centrum, hvor hospitalets forbindes via gange fra nord mod syd.

Første plan (kælder) er biobank, der anvendes til sygdomsbehandling og forskning. I kælderen gøres også plads til eksperimentelle forskningsfaciliteter.

På anden etage etableres et kirkerum, et stillerum, et refleksionsrum og et tværfagligt videnscenter for eksistentiel og åndelig omsorg. Dette er et fælles projekt mellem Folkekirken og Aarhus Universitetshospital.

En stor bevilling fra Novo Nordisk Fonden har muliggjort, at Steno Diabetes Center Aarhus får klinik på anden og tredje plan, samt tilhørende laboratorier og kontorer.

På de fire øverste etager etableres et Patienthotel med omkring 60 værelser og handicapvenlige værelser placeret med udsigt over Aarhus og opland. Patienthotellets spiseområde placeres på øverste etage.

De øvrige etager huser bl.a. hospitalets afdelinger for Funktionelle Lidelser, Klinisk Farmakologi og en etage til tekniske installationer.

Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet flytter ind sammen med centrale og fleksible faciliteter til universitetets medicinske forskning. Blandt forskningsenhederne er et stamcellelaboratorium og Psykiatriens Forskningsenhed TNU.

Udenfor Forum anlægges ved hjælp af Novo Nordisk Fondens bevilling en park.

Så langt er byggeriet

december 2019

Første spadestik

marts 2021

Rejsegilde

september 2022

Aflevering

01
/
02

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk