Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Forum - Ved Aarhus Universitetshospital i Skejby

Forum Skejby

14 etagers høj bygning, Forum, ved Aarhus Universitetshospital i Skejby

Nordstern har opført en 14 etagers bygning, som er en del af Det Nye Universitetshospital i Skejby, Aarhus.

Bygningen rummer et patienthotel, traditionelle og eksperimentelle forskningsenheder, blodprøvetagning, Afsnit for Funktionelle Lidelser og en kirke. Patienthotellets kantine er placeret i toppen af bygningen med udsigt ud over Aarhus bugt.

Laboratoriernes bygge- og installationstekniske løsninger, faste inventar og materialer er valgt så kravene til GMO1-klassificeringen overholdes. Derudover er der eksisterende laboratorier, som ikke er anført efter GMO1 klassifikationerne, men som i forbindelse med projektet blev opgraderet til GMO1.

Laboratorier og tilhørende områder er opført efter relevante GMP (Good Manufacturing Practice) retningslinjer, da afdelingerne anvendes til klinisk produktion af celler til patientbehandling. Dette stillede omfattende krav til udførelse og kontrol af projektet. Disse kontroller og udførelseskrav var essentielle for at kunne opfylde de specifikke krav inden for renrums-klassifikationerne.

Institut for Klinisk Medicin er etableret med centrale og fleksible faciliteter til universitetets medicinske forskning. Heriblandt er et stamcellelaboratorium og Psykiatriens Forskningsenhed TNU.

I kælderen er der opført eksperimentelle forskningsfaciliteter og en biobank, hvor biologisk materiale fra patienter samles for at blive brugt i forbindelse med fremtidig sygdomsbehandling eller forskning.


Så langt er byggeriet

december 2019

Første spadestik

marts 2021

Rejsegilde

april 2022

Aflevering

01
/
02

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
cm@nordstern.dk