Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Tiltag og certificering

Certificerede bygninger har en mindre indvirkning på miljøet end ikke-certificerede bygninger gennem materialevalg og processer. Fra 2023 skal ikke mindre end 95% af vores nyopførte byggerier være certificerede. Der er fortsat langt til målet. Vi har derfor gennemgået vores certificerede projekter og valgt at fokusere vores indsatser dér, hvor de har størst effekt. For at nå vores 2023-mål har vi forpligtet os til, at alle nye bolig- og kontorbyggerier fra 2023 og fremefter skal være bæredygtighedscertificerede

En bedre fremtid
Allerede fra 2023 certificerer vi alle nybyggede bolig- og kontorbyggerier. Boligbyggerier Svanemærkes eller DGNB-certificeres og erhvervsbyggerier DGNB-certificeres. Vi rådgiver vores bygherrer om, hvordan de vælger de bedste bæredygtighedsløsninger for deres byggeri og dets brugere. Det gør vi for at bidrage til en reduktion af byggeriets negative påvirkning af klima og miljø.

For Nordstern rækker bæredygtighedsindsatsen dog langt videre end klima og miljø. Vi går langt for at sikre og styrke vores medarbejderes sundhed og trivsel, og vi arbejder hver dag for at skabe de bedste rammer for liv og glæde for brugerne af vores byggerier, fx ved at udvikle fællesskabsorienterede byområder. Det er vores bidrag til en bedre fremtid for Danmark.

Vores mål understøttes af følgende initiativer:

  • Hjælpeværktøjer til DGNB-certificering (kontraktmateriale, priser, tjeklister, byggepladstavler osv.)
  • DGNB Auditorer og konsulenter
  • Intern uddannelse i DGNB-certificeringsordningen
  • Tjekliste for bæredygtig byggeplads