Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Ny bydel i centrum af Horsens

Lilli Gyldenkildes Torv og Buchwalds Bro

Butikker, restauranter, P-hus, almene boliger og friplejehjem

Med Lilli Gyldenkildes Torv og Buchwalds Bro har Nordstern udviklet en ny bydel i centrum af Horsens. Lilli Gyldenkildes Torv er de første to dele af projektet og består af butikker, fastfood-restauranter, p-hus og almene boliger (Lejerbo), mens den tredje del, Buchwalds Bro, omfatter boliger og et friplejehjem

Lilli Gyldenkildes Torv består af erhvervslejemål med butikker og fastfood-restauranter i stueplan og delvist på første sal. Fra første til syvende sal er 248 almene familieboliger på to til fem værelser og 101 lejligheder med ét værelse, der fungerer som ungdomsboliger. På taget er der fællesarealer, som er tilgængelige for hele boligområdet. P-huset har 104 parkeringspladser, som er en del af boligområdets i alt 458 parkeringspladser.

Buchwalds Bro består af tre bygninger, der omfatter leje- og ejerboliger samt et friplejehjem. Den østlige bygning er et højhus på 14 etager med erhvervslejemål i stueplan, 38 ejerboliger og et samlet areal på 4.000 m2. Byggeriet ved Buchwalds bro er certificeret med svanemærket.

Projektet blev i 2020 indstillet til Procesprisen for brugen af Lean Construction-metoder i alle faser.

Så langt er byggeriet

april 2018

Første spadestik

september 2019

Rejsegilde

oktober 2021

Aflevering

01
/
02

”Den nye bydel Lilli Gyldenkildes Torv bliver en åben, levende og moderne bydel centralt i Horsens. Med handelstorvet kommer der flere forskellige spisesteder og butikker, som vil være med til at tiltrække folk ude fra, så det er et meget spændende projekt, der bliver opført i Horsens”

Peter Olsson
Adm. Direktør, AP Ejendomme

Kontakt for information om byggeriet