Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Sundheds- og beskæftigelseshus for Gladsaxe Kommune med tilhørende P-kælder og parkområde

Gladsaxe Sundheds- og beskæftigelseshus

Projektet omfatter i alt 15.500 m² renovering og nybyggeri, hvoraf der etableres 4.000 m² P-kælder

Sundheds- og beskæftigelseshuset indeholder genoptræning, forebyggelsescenter, almen lægepraksis, apotek og beskæftigelsesindsatsen i Gladsaxe Kommune.

Projektet omfatter i alt 15.500 m² renovering og nybyggeri, hvoraf der etableres 4.000 m² P-kælder. Sundheds- og beskæftigelseshuset placeres i den tidligere Gladsaxe politistation, hvortil der opføres en ny bygningen. Den eksisterende og nye bygning forbindes med et atrium i midten.

Byggeriet opføres i varierende højder fra to til seks etager. Forskydningerne skaber variation og et anderledes arkitektonisk udtryk. Ovenpå bygningen etableres der en tagterrasse med faciliteter til at dyrke træningsaktiviteter.

Et fælles gårdmiljø bliver det sociale samlingspunkt og et opholdsareal for de besøgende, der ligeledes kan spise på den udadvendte café i stueetagen.

Som en del af området skabes et park- og genoptræningsområde i terræn med et bassin til opsamling af regnvand.

Projektet omfatter ligeledes parkeringsfaciliteter med en P-kælder i to niveauer og 31 P-pladser i terræn. P-kælderen kommer til at rumme 57 biler, hvoraf fem af dem er forbeholdt til handicapparkering.

Projektet DGNB Guld-certificeres med hjerte, som tildeles projekter med særligt fokus på at skabe et sundt og godt indeklima for medarbejdere og besøgende i sundheds- og beskæftigelseshuset.

Så langt er byggeriet

august 2023

Første spadestik

januar 2026

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet