Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

ELF Development og CASA i joint venture

11. oktober 2021

ELF Development og CASA har indgået en joint venture-aftale om udviklingen af et nyt boligområde i Herlev. Det er det nuværende industriområde ved Mileparken og Marielundvej, der skal transformeres til et blandet bolig- og erhvervsområde.

I juni 2020 vedtog Herlev Kommune en ny planstrategi, som blandt andet satte den fremtidige retning for erhvervskvarteret ved Mileparken og Marielundvej, der ligger tæt på den kommende letbane. ELF Development har erhvervet ejendommene, som indgår i ELF Development og CASAs joint venture, der indgås endeligt 50/50 efter vedtaget lokalplan.

”Efter succesfuld udvikling, udlejning og salg af Frimærket og Den Grønne Fatning i Herlev er vi meget tilfredse med købet af Mileparken. Det glæder os at kunne fortsætte det gode samarbejde med Herlev Kommune og skabe endnu et nyt attraktivt bykvarter med CASA som medspiller,” siger Jan Kristensen, CEO i ELF Development.

Den samlede Mileparken/Marielundvej grund er på 15.482 m2 fordelt på tre nuværende ejendomme i drift. Det forventes, at det færdige boligprojekt vil tælle omkring 290 nybyggede boliger som sammen med de øvrige udviklingsprojekter i området skal skabe rammerne for en ny innovativ bydel i Herlev.

”Herlev er et yderst interessant område, hvor vi allerede har flere projekter. Industriområdet omkring Mileparken har i senere år undergået en større forvandling og er nu godt på vej til at blive det attraktive boligområde, det kan være. Vi ser frem til at forløse potentialet på grunden i et godt og nært samarbejde med ELF Development,” siger Torben Modvig, CEO i CASA.

Det nye boligområde certificeres til DGNB-guld. For nu er lokalplansarbejdet forestående – byggestart forventes i slutningen af 2023.

Fakta:

  • Forventet 290 boliger
  • Parkeringshus
  • Lokalplansproces forestår
  • DGNB-Guld certificering
  • Forventet byggestart: Q4 2023
  • Forventet aflevering: Q4 2025

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk