Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA vinder 13.000 kvm boligrenovering i Ikast

24. januar 2022

Boligforeningen BoMidtVest har valgt CASAs totalentrepriseteam, til renoveringen af afdelingen Østbyen i Ikast.

Totalentrepriseteamet på det store renoveringsprojektbestår af CASA som totalentreprenør , P+P Arkitekter er arkitektrådgivere, og Viggo Madsen leverer ingeniørydelserne.

Østbyens 138 almene boliger er fordelt på fire boligblokke. Samtlige boliger står over for en omfattende renovering. Det næsten 13.000 kvm store renoveringsprojekt støttes af Landsbyggefonden og er tredje etape af en helhedsplan for et stort område i byen.

Renoveringen skal føre til et mere tidssvarende og funktionelt byggeri til gavn for de mange beboere, som vil blive genhuset under projektet. Til gengæld kan de se frem til at flytte tilbage i totalrenoverede, moderne almene boliger.

Boligforeningen vil gerne modernisere lejemålene, men ønsker samtidig i videst udstrækning at bevare visse traditionelle, arkitektoniske kvaliteter.

I forbindelse med renoveringen skal CASA derfor realisere de funktionelle og æstetiske krav, som Bomidtvest sammen med deres bygherrerådgiver har stillet til renoveringen i forbindelse med udarbejdningen af helhedsplanen for Østbyen. Det drejer sig blandt andet om en bevaring af det røde murværk, hvide, kvadratiske vinduer, vertikale facadelinjer, der brydes af altanelementer, gedigne, robuste materialer og udviklede fællesskabsfunktioner.

Renoveringsprojektet forventes afsluttet i 2024.

Ønskes yderligere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk