Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA leverer bedste regnskab nogensinde

3. marts 2022

Regnskabet for 2021 blev det stærkeste i CASAs historie. Både på top- og bundlinjen – og strømmen af ordrer, der kom ind – satte rekord for udviklings- og entreprenørvirksomheden.

Omsætningen rundede for første gang 3 mia. kr., mod 2,3 mia. i 2020. Resultatet før skat og renter blev på 263 mio. kr. mod 232 mio. i 2020, mens ordreindtaget kom op på 4 mia. kr. Rekorderne for de tre centrale nøgletal understreger igen, at CASA indtager en position som en af Danmarks store og førende byggevirksomheder.

”Vi kan kigge tilbage på et år, hvor der i alle dele af forretningen har været aktivitet på et uhørt højt niveau. De positive udfordringer, som et meget aktivt ejendomsmarked har givet, har CASAs medarbejdere håndteret på en facon, man kun kan være ekstraordinært stolt af. Med et stærkt nyt ejerskab i ryggen føler vi os samtidig godt rustet til de mange store projekter, der som resultat af vores stærke bånd til vores kunder venter forude,” siger Torben Modvig, CEO i CASA.

CASA skiftede ved udgangen af første halvår af 2021 ejere, og det er i dag den europæiske investor ActivumSG Capital Managements sjette ejendomsfond, der er med til at forme de næste skridt i en stærk væksthistorie.

Flere helhedsprojekter

For CASA tegnede 2021 sig også som en milepæl for en udvikling, der længe har fyldt mere og mere: Projekter, hvor CASA selv investerer, udvikler og opfører, er en stigende del af virksomhedens portefølje. Byplanlægning, grønne områder og involvering af det eksisterende nærmiljø tænkes ind i en samlet helhed fra start til slut.

Her kan f.eks. nævnes flere større projekter i storkøbenhavnske kommuner og Aarhus. Her favnes ejerboliger, alment byggeri og grønne områder holistisk i en helhed, der understreger CASAs rolle som en af landets førende inden udvikling og opførelse af boliger.

”Vores stigende og mere omfattende rolle i at gennemtænke hele byudviklingsområder fremfor blot ejendomsprojekter, er noget vi i stigende grad mærker efterspørgsel på, og som vi fremover tror på vil fylde mere og mere. Ikke blot fordi markedet efterspørger det, men fordi vi har bevist igen og igen, at vi med vores kompetencer formår at bidrage med noget ekstra. Bæredygtige projekter, der er tænkt og inkorporeret i deres lokalmiljø, er i stigende grad en prioritet blandt både lokale og internationale investorer,” siger Torben Modvig.

Grønt fokus

Bæredygtighed er fortsat i højsædet for CASA og i stigende grad en konkurrenceparameter for virksomheden. Et eksempel på det er det DGBN-Guld certificerede projekt, Høje Haver i Ballerup. Her har CASA investeret og udviklet en ejendom, hvorpå der nu opføres et boligområde. Området har fokus på bæredygtige materialer og effektivt energiforbrug, tæt ved en række af Danmarks førende IT-virksomheder.

Lidt nordøst for Høje Haver er CASA i gang med udviklingen af endnu et projekt, der skal skabe en samlet helhed. Tæt ved Buddinge Station i Gladsaxe kommune udvikles der et blandet område med bolig og kontor, som CASA selv skal bruge til fremtidigt domicil. Projektet omfatter ud over kontordomicil også seniorboliger og et udadvendt område, hvor nærmiljøet inviteres ind. Det skal certificeres DGNB-Platin, den højest mulige bæredygtigheds-standard, Green Building Council Denmark kan give.

Læs årsrapporten her

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk