Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA: 900 dage uden arbejdsulykker

28. januar 2022

CASA har været i gang med projektet Skudehavnen i Vejle i snart tre år – uden en eneste arbejdsulykke. Det flotte tal skyldes en målrettet indsats for at reducere arbejdsulykker, lyder det fra entreprenørkoncernen.

CASA kunne forleden melde udsolgt på Skudehavnen. Salget af boligerne er gået over al forventning, siden CASA begyndte arbejdet på den gamle erhvervsgrund i 2018. De fleste beboere er flyttet ind, og CASA forventer at byde de sidste velkommen i foråret 2023. Til den tid vil 155 nye almene, ejer- og lejeboliger have set dagens lys på den attraktive grund tæt på Vejle Fjord.

Men én ting er kvadratmeter og boliger, noget andet er de mennesker, der skaber de mange hjem. Her er det også lykkedes CASA at holde en flot statistik. Selvom byggepladsen har været i drift i 900 dage, er der ikke sket en eneste arbejdsulykke blandt håndværkerne på pladsen.

”Vi er stolte over at kunne fejre 900 dage uden arbejdsulykker på Skudehavnen. Vi gør en stor indsats for, at vores medarbejdere kan gå trygt på arbejde, så det er rart at se, at bestræbelserne bærer frugt,” siger Torsten Asklund, Kvalitet-, Miljø- og Arbejdsmiljøchef i CASA.

Kampagner virker

CASA har en målsætning om, at antallet af arbejdsulykker ikke må overstige 0,5 per 100 mio. kr. omsætning. Det er en ambitiøs målsætning, som er blevet fulgt op af interne kampagner og vidensdeling. Og det har givet pote:

”Vi har formået at holde vores ambitiøse mål og holde mange byggepladser helt fri fra ulykker. Det store byggeri Lilli Gyldenkildes Torv og Buchwalds Bro i Horsens er ligeledes opført uden en eneste arbejdsulykke. Det er vi stolte af – ikke mindst, fordi det gør en reel forskel i vores medarbejdere og samarbejdspartneres liv, at de kan gå sikre på arbejde,” slutter Torsten Asklund.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk