Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Renovering og ombygning af eksisterende bygning til kontorbygning

Lindevangs Allé

Tidligere uddannelsesinstitution ombygges til et moderne og aktivt kontor

Udvikling, renovering og ombygning af ejendom i hjertet af Frederiksberg på Lindevangs Allé 8-12. Bygningen har gennemgået en gennemgribende transformation fra uddannelsesinstitution til en moderne kontorbygning.

Den næsten 5.000 m² store bygning er efterisoleret og der er foretaget miljøsanering i forbindelse med renoveringen.

I forbindelse med renoveringen blev en del af parkeringskælderen ombygget til kontorfaciliteter. To af bygningerne har fået nye lette facader med beklædning i anodiseret aluminium og den tredje bygning har fået pudset facade. På alle facader er der indsat nye vinduer, og installationerne er udskiftet, herunder ventilation med køling. Renoveringen er med fuld indvendig aptering med plankegulve, træbetonlofter og terrazzofliser på toiletter. Det eksisterende produktionskøkken er delvist ombygget. Der er også opført en ny kantine med tilhørende udearealer.

Den nye kontorbygning er en integreret del af Frederiksberg, som et aktivt og inspirerende miljø, hvor bygningens brugere, naboer og andre borgere på Frederiksberg kan søge hen.

Så langt er byggeriet

marts 2021

Første spadestik

august 2022

Aflevering

"Jeg oplever Nordstern som en professionel samarbejdspartner, der holder hvad de lover. Med den tilgang kommer man rigtigt langt"

Robert Feldt
Investment Director, Capman ApS

Kontakt for information om byggeriet

John Strands Petersson
Direktør, Renovering Øst

+45 75627900
jsp@nordstern.dk