Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

86 ejerlejligheder opført i bygning med aftagende højde

Kronløbshuset

86 lejligheder i varierende størrelser fra 52 m² til 155 m²

Kronløbshuset er et byudviklingsområde i København opført ved Kronløbsbassinet i Nordhavn.

Kronløbshuset er seks etager med 86 lejligheder i varierende størrelser fra 52 m² til 155 m². Bygningen har to penthouselejligheder og ti almindelige lejligheder med privat taghave. De resterende lejligheder har enten terrasse, én eller to altaner eller én altan og karnap. Der er tre fælles taghaver, der bindes sammen af en ekstern trappe. Bygningens nederste boliger er udstyret med en lille trappe til gadeplan.

Bygningens højde er aftagende, hvor den er højest mod Fortkaj og Aarhus torv, hvilket giver et optimalt lysindfald i gården. Partier i murværket med relief opdeler bygningen i sektioner i forskellige højder. Husets facade er opført i røde tegl og partier i et varmt, brunt stållignende materiale på blandt andet altaner, som passer til det oprindelige miljø og de bevaringsværdige bygninger i området. Byggematerialer og detaljer er med til at fremhæve bygningens karakter, så Kronløbshuset naturligt passer til omgivelserne.

Kronløbshuset er udført med reference til de klassiske Københavner-bebyggelser. Kronløbshuset er én samlet karré, der bliver brudt op i mindre volumener.

Så langt er byggeriet

juni 2014

Første spadestik

april 2015

Rejsegilde

februar 2016

Aflevering

”Processen med Kronløbshuset har været lang og til tider kringlet. Forslag og løsninger er blevet drøftet i et godt samarbejde mellem bygherre, rådgivere og Nordstern – det har været en god og givende proces for alle”

Søren Riis Jensen
RHB Development ApS

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk