Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

114 boliger er opført med tilhørende P-kælder

Jacobsens Have

Boligerne er på to til fem værelser med fællesarealer og P-kælder

Jacobsens Have ligger i et gammelt industriområde som har gennemgået en transformation til en ny bydel med boliger, butikker og Ny Ellebjerg station som knudepunkt.

Jacobsens Have består af 114 lejligheder, der varierer i størrelser fra 63 m² til 146 m² med to til fem værelser. I stueplan er der 2.450 m² butikslejemål med én dagligvarebutik, café, og liberalt erhverv.

Boligerne har højt til loftet, 2,7 m fra gulv til loft, hvilket skaber rummelige og lyse boliger. Vinduerne er indrettet med en lav dyb karm, der kan fungere som et ekstra indbygget møbel. Hver bolig har enten en altan på 7,6 m² eller en terrasse ud til områdets grønne omgivelser.

Der er etableret fællesarealer med legeplads til både små og større børn samt fælleslokale til områdets beboere. Dertil er der opført en P-kælder med plads til 114 biler.

Bygningerne er i karakteristiske røde vandstrøgne mursten, for at skabe sammenhæng mellem områdets gamle industribygninger og de andre nybyggerier, der ligeledes primært er i røde teglsten.

Så langt er byggeriet

juni 2014

Første spadestik

maj 2016

Aflevering

01
/
02

”Vi har vægtet de grønne uderum højt i udviklingen af Jacobsens Have for at give beboerne et grønt pusterum”.

Henrik Walther Mogensen
Finansdirektør, Lærernes Pension

Kontakt for information om byggeriet

Jesper Nordby
Direktør, Nybyg Øst

+45 22709121
jsn@nordstern.dk