Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

40 luksuslejligheder på Havnetrekanten i Horsens

Geiserne

To punkthuse i 9 og 11 etager med udearealer

På Havnetrekanten i Horsens har Nordstern opført 40 luksusboliger kaldet Geiserne. Den samlede Havnetrekant tæller også Nordsterns eget domicil med i alt 235 kontorpladser, eksterne konferencelokaler, mødelokaler samt kantine og erhvervsmål i form af en butik.

Da opgaven påbegyndte, henlå området omkring pakhuset stadig delvist som havn med spredt aktivitet og usammenhængende bebyggelse.

Boligbebyggelsen, Geiserne, er et markant pejlemærke på Havnetrekanten i Horsens. De 40 luksuriøse ejerboliger er etableret i to punkthuse på henholdsvis ni og 11 etager. Det er store, lyse og eksklusive boliger, der med panoramavinduer sikrer en storslået udsigt til henholdsvis Horsens by og Horsens fjord, så langt øjet rækker.

Boligerne er opført i betonelementer med sandwichelementer med en glat hvid overflade. Hele huset er pælefunderet og vægge er udført med indspændt beton.

Til hver af boligerne er der etableret 50 m² udearealer fordelt på terrasser og altaner - øverst oppe som store tagterrasser. De udendørs fællesarealer er i forskudte plan med store plantekummer med varieret beplantning.

Der er etableret udendørs parkeringsarealer ved bygningen. Samtidig med opførelsen af erhvervsdelen, er kajkanten rundt om Havnetrekanten renoveret af Horsens Kommune.

Så langt er byggeriet

august 2015

Første spadestik

marts 2018

Aflevering

01
/
02

“Vi har i flere år arbejdet på at gøre havnen til en ny bydel med både boliger, arbejdspladser og et maritimt miljø, som borgerne vil nyde at bruge. Med byggeriet får vi havnen tilbage til borgerne og borgerne tilbage til havnen.”

Peter Sørensen
Borgmester Horsens Kommune

Kontakt for mere information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk