Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

72 lejligheder og 11 rækkehuse i boligprojekt "Sundmolen"

Sundmolehusene (Sundmolen)

Udvikling af tom erhvervsgrund i samarbejde med Københavns Kommune

Sundmolen er et omfattende boligprojekt i København, som Nordstern har udviklet og opført for CapMan Real Estate. Byggeriet er opført på en tom erhvervsgrund i tæt samarbejde med Københavns Kommuneunder hele processen.

Sundmolen er opført over tre etaper: Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square.

Første etape var Sundmolehusene, som består af 72 ejerlejligheder og 11 rækkehuse med to til fire værelser. Sundmolehusene skaber en naturlig sammenhæng mellem de charmerende industrielle pakhuse, det grønne landskab og det blå hav. Nuanceringen af materialer skaber en naturlig sammenhæng mellem lejligheder og byhuse.

Den nordiske stil er fremhævet via et bæredygtigt materialevalg, der skifter fra toner i lys bronzefarve over teglsten i lyse og varme naturfarver.

De skiftevis tilbagetrukne og fremskudte facadepartier giver et levende udtryk med masser af spil mellem lys og skygge.
Leverummene er placeret og orienteret i forhold til solen, så bygningerne udnytter lyset mest optimalt. De integrerede altaner er med til at give bygningerne karakter og skabe et unikt facadeudtryk.

Projektet er DGNB Guld-certificeret.

Så langt er byggeriet

april 2018

Første spadestik

december 2019

Aflevering

01
/
02

“For det første bygger Nordstern i god kvalitet og har styr på deres processer og samtidig med et godt mix af forskellige lejligheder i forskellige prislejer. Det har sikret en stor efterspørgsel, fordi der ikke entydigt er satset på én købergruppe”

Lone Bøegh Henriksen
Home Projektsalg

Kontakt for information om byggeriet

Jesper Nordby
Direktør Nybyg Øst

+45 75627900
jsn@nordstern.dk