Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Renovering af 316 almene boliger

Flintebakken

Udskiftning af vinduer, døre og modernisering af alt VVS

Flintebakken består af 316 almene boliger i blokke på to og tre plan, som er opført i 1978.

Renoveringen omfattede udvendige murværksreparationer samt udskiftning af vinduer og døre for at mindske energiforbruget i lejlighederne.

Halvdelen af de udvendige adgangstrapper er udskiftet.

I cirka halvdelen af boligerne er badeværelserne delvist renoveret. Der er lagt vægt på gode langtidsholdbare løsninger ved materialer, installationer og nyt inventar. Alt VVS er moderniseret, herunder udskiftning af stigestrenge for forbrugsvand i skakte. Der er opsat særskilte vandmålere, som har øget bevidstheden om at spare på vandet.

Altanerne er styrket ved at udføre nyt tag og værn i glas. Det øger samtidig komforten ved at åbne op og trækker mere lys ind i boligerne.

I forbindelse med materialevalg er der tænkt i vedligeholdelsesfrie løsninger, hvilket styrker boligforeningen i dens håndtering af den fortløbende vedligeholdelsesforpligtigelse.

Renoveringen er gennemført uden genhusning og forankret via et beboervalgt byggeudvalg og løbende beboerorienteringer. I planlægnings- og byggefasen blev der lagt stor vægt på at koordinere arbejdet til mindst mulig gene for områdets beboere. Hertil hører blandt andet logistikken på byggepladsen og sikring af gode adgangsveje til beboerne.

Flintebakken blev afleveret før tid i januar 2016.

Så langt er byggeriet

november 2014

Første spadestik

januar 2016

Aflevering

01
/
02

Kontakt for information om byggeriet

Brian Popp
Direktør, Renovering Vest

+45 75627900
brp@nordstern.dk