Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

86 lejligheder i det omfattende boligprojekt "Sundmolen"

CPH Porthouse (Sundmolen)

Udvikling af tom erhvervsgrund i samarbejde med Københavns Kommune

Sundmolen er et omfattende boligprojekt i København, som Nordstern har udviklet og opført for CapMan Real Estate. Byggeriet er opført på en tom erhvervsgrund i tæt samarbejde med Københavns Kommune under hele processen.

Sundmolen er opført over tre etaper: Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square.

Anden etape var CPH Porthouse, som består af 86 ejerlejligheder på to til fire værelser, der varierer i størrelser fra 61 til 143 m² - alle med store altaner, terrasser eller taghuse.

CPH Porthouse har hentet arkitektoniske referencer fra den typiske københavnske karré, og har bygget videre på den klassiske byggeskik fra brokvartererne, i en moderne og viderefortolket udgave. Højderne på bygningerne er tilpasset de omkringliggende grønne rum og udsigten mod havnen, hvilket giver behagelige lys- og skyggeforhold. Der er ligeledes skabt passager i fuld bygningshøjde, som medvirker til at trække lys ind i både gårdrum og boliger.

Byggeriet står med sine facader i skiftende materialer, lyse farvenuancer og skiftevis tilbagetrukne og fremskudte facadepartier i kontrast til de rustikke, røde tegl på pakhusene, som danner et markant motiv på Molen.

CPH Porthouse er et funktionelt og moderne byggeri med udsyn til vandet og adgang til fællesarealer, som gårdmiljø med grillplads, legeområde og direkte adgang til det anlagte havnebad i Nordhavn.

Projektet er DGNB Guld-certificeret.

Så langt er byggeriet

august 2017

Første spadestik

marts 2019

Aflevering

01
/
02

“CPH Porthouse er et af de tre DGNB-certifcerede byggerier, vi har fået opført på Sundmolen i København. Nordstern stod for både udvikling og opførelse af projektet – en proces de varetog professionelt og ordentligt fra start til slut. Som bygherre følte vi os betryggede i Nordsterns håndtering undervejs, og vi kunne i marts 2019 glæde os over at få overdraget et næsten mangelfrit byggeri til tiden”

Lars Rahbek
Ejendomsudviklingschef for Nordstern ApS

Kontakt for information om byggeriet

Jesper Nordby
Direktør, Nybyg Øst

+45 22709121
jsn@nordstern.dk