Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Totalrenovering af 11 boligblokke og ombygning af 270 boliger

Fællesbo afd. 24

Efter renoveringen er der fortsat 270 boliger, heraf 96 tilgængelighedsboliger

Renovering af Fællesbo afd. 24 omfatter 270 boliger fordelt på 11 blokke af tre etager. Efter renoveringen er der fortsat 270 boliger, hvoraf der etableres 96 tilgængelighedsboliger.

I forbindelse med omlægning af boliger til tilgængelighedsboliger etableres 16 nye indeliggende elevatorer for at fremtidssikre bebyggelsen.

Bebyggelsen har skader i betonkonstruktionen, der opbygges på ny. Dertil får bygningen ny skalmur med isolering og tag i bølgeplader, hvortil der foretages efterisolering af tagrum og udvendige kældervægge.

Alle boliger får nye vinduer, døre og gulve. Desuden omfatter renoveringen en ny indretning i lejlighederne, hvori der etableres nyt køkken og badeværelse med nyt armatur og VVS-udstyr samt klinkegulv og vægfliser. Alle boliger miljøsaneres i forhold til asbest, PCB og bly, og der installeres nyt ventilationsanlæg og nye VVS- og elinstallationer.

Der foretages en delvis renovering af udearealer med nye aktivitetsområder i terræn og en velfærdsbygning.

Projektet tager hensyn til social ansvarlighed med anvendelse af fleksjob, lommepengejobs og virksomhedspraktik til renovering af Fællesbo afd. 24. Der er udarbejdet kontrakt for social klausul, der inddrager både elever og lærlinge hos underentreprenøren.

Så langt er byggeriet

august 2022

Første spadestik

september 2025

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Brian Popp
Direktør, Renovering Vest

+45 75627900
brp@nordstern.dk