Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Opførelse af 80 boliger med fællesareal

Fortehusene

Nyt boligområde med toværelses lejligheder, byhuse i to plan og generationshuse i tre plan

Fortehusene er et nyt boligområde bestående af 80 lejligheder i Lisbjerg, Aarhus. Projektet har fokus på stærke fællesskaber, hvilket kommer til udtryk i de fælles grønne arealer med legeplads og opholdszoner. Et stisystem forbinder området med Lisbjergskolen, så boligområdets børn kommer sikkert i skole.

Bebyggelsen består af toværelses lejligheder i stueplan med egen have til studerende og seniorer. De fritliggende fireværelses byhuse i to plan er tiltænkt børnefamilier og de som ønsker mere plads. Der er også mulighed for at bo flere generationer under samme tag i generationshuset i tre plan.

Boligernes areal er henholdsvis 50 m², 75 m² eller 100 m² med egen altan eller terrasse. Foran boligerne er der fælles parkeringsareal med tilhørende cykelskure i terræn. I midten er der etableret et LAR-system i form af et nedsivningsbassin.

Fortehusene er Nordsterns pilotprojekt vedrørende reducering af elforbrug og affaldsmængden på pladsen. I udførelsesfasen blev der anvendt strømmålere og containere fra City Container, for at Nordstern fik indsigt i byggepladsens elforbrug og affaldsmængde. Disse tal bruges til at identificere de store strømforbrugere og affaldskilder, der kan genanvendes.

Projektet er DGNB Sølv-certificeret.

Fortehusene husene er afleveret i januar 2024, fire måneder før afleveringsdatoen.

Så langt er byggeriet

september 2022

Første spadestik

januar 2023

Rejsegilde

januar 2024

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk