Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Sikkerhed på byggepladserne

Sundhed og sikkerhed for Nordsterns ansatte og vores entreprenører på vores byggepladser er af stor betydning. Vi indarbejder derfor planer og forskellige tiltag både lokalt på byggepladsen og kontorerne samt i virksomheden generelt

Nordstern er arbejdsmiljøcertificerede

I 2023 opnåede Nordstern at blive arbejdsmiljøcertificeret iht. DS/ISO45001 og Bek. 109.

Det er tredjepartsbureauet Bureau Veritas, som har certificeret Nordstern og de står også for de eksterne revisioner, som udføres på vores kontorer og byggepladser. Arbejdsmiljøcertificeringen er et springbræt til yderligere forbedring af vores sikkerhed og arbejdsmiljø.

Vores arbejdsmiljøpolitik udleveres ved henvendelse til info@nordstern.dk.

Certifikatet kan ses via dette link.

Sikkerhed for ansatte og entreprenører

Hos Nordsterns er alle ansvarlige for arbejdsmiljøet. Vores arbejdsmiljøpolitikker er en integreret del af alle aktiviteter på alle niveauer i virksomheden, og vores medarbejdere er klædt på til at handle, hvis arbejdsforholdene ikke er overensstemmende med arbejdsmiljøpolitikken.

Det skal være sikkert at gå på arbejde, derfor analyser vi løbende arbejdsmiljøet for intern læring. Vi identificerer, dokumenterer og analyserer alle ulykker, nær ved ulykker og påbud. Erfaringer herfra deles internt, for at højne sikkerheden på andre pladser og herved undgå ulykker.

Nordstern arbejder for at holde ulykker på det lavest mulige niveau og har en målsætning om en ulykkesfrekvens på 0,6 (antal ulykker pr. 100 MDKK omsætning). I 2023, registrerede vi 1,3 ulykker pr. 100 MDKK omsætning. De fleste var relateret til mindre snuble ulykker, hvilket vi naturligvis kører kampagner på for at undgå fremover. Dette suppleres også via en løbende dialog mellem arbejdsmiljøkoordinatorerne på byggepladserne og Nordsterns arbejdsmiljøchef.