Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Renovering af 184 boliger

Vognmandsparken

Renovering af bebyggelse i tre etager

Renovering af 184 boliger i Vognmandsparken i Roskilde.

Bebyggelsen består at tre etager, udnyttet tagetage og fuld kælder/krybekælder under blokkene.

Der er i alt 184 boliger af varierende størrelse med et samlet boligareal på 15.184 m², og boligerne er indrettet som henholdsvis to-, tre- og fireværelses lejligheder. Stueboligerne har direkte adgang til egen have, og de øvrige boliger har fransk altan. Boligerne er konstruktionsmæssigt ens, men med forskellige planløsninger.

Projektet havde til formål at udbedre bygningsfysiske problemer og kuldebroer i ydervægge, skabe et bedre indeklima og renovere de tekniske installationer. Bygningens oprindelige tagbelægningen var bølgeeternitplader med asbest. Projektet omfattede udskiftning af det eksisterende tag, isolering af loftet og opsætning af nye nedløb og tagrender. Dertil kom en totalrenovering af alle stistrenge og faldstammer samt gulvafløb på badeværelser.

De eksisterende facadeplader er taget ned og bortskaffet i forbindelse med renoveringen. Der er efterisoleret, og den nye facadekonstruktion med skærmtegl er fastgjort direkte på den eksisterende bagmur. Alle vinduer er udskiftet til ventilationsvinduer. Franske altandøre samt opgangsdøre er ligeledes udskiftet. De ventilerede vinduer er udført i træ/alu som en dobbelt konstruktion, der giver mulighed for kontinuerlig styret lufttilførsel.

Så langt er byggeriet

maj 2021

Første spadestik

oktober 2022

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

John Strands Petersson
Direktør, Renovering Øst

+45 75627900
jsp@nordstern.dk