Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Renovering af kontorejendom

Titanhus

Gennemgribende totalrenovering af kontorejendom fra 1962

Nordstern har i samarbejde med Nrep renoveret Titanhus, som er en kontorejendom fra 1962.

Projektet er en totalrenovering, hvor fokus er Titanhus' originale arkitektur og udtryk. Bygningens originale udtryk er genskabt ved udskiftning af vinduer, opsætning af markiser og ændring af bygningens facader.

Titanhus rummer flere virksomheder, med funktionelle og fleksible indendørsarealer, i en kombination mellem det ældre og det moderne. Der er etableret nye rumfordelinger, udskiftning af el-installationer, badeværelser, køkken og lofter.

I stueetagen er der en café med let tilgængelighed og udgang til gaden.

De 13.500 m² var i brug under udførelsen, herunder et gymnasium, hvor der blandt andet blev gennemført undervisning og eksaminer. Dette skete imens de resterende 11.400 m² gennemgik en renovering og ombygning. Dette medførte stor kompleksitet, koordinering og hensyntagen til brugerne og projektets tidsplan.

Byggeriets CO₂-udledning er reduceret gennem genanvendelse og sortering af nedrevne materialer, som herefter blev solgt i stedet for at blive kasseret. Der er foretaget supplerende miljøsanering, for at sikre brugerne og byggepladsens medarbejdere.

Så langt er byggeriet

november 2021

Første spadestik

december 2023

Aflevering

01
/
02

Kontakt for information om byggeriet

John Strands Petersson
Direktør, Renovering Øst

+45 75627900
jsp@nordstern.dk