Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Talentskole og opvisningshal til Sportscenter Herning

Talentskolen

9.000 m² talentskole, opvisningshal og ankomstområde

Sportscentret, som er opført i 1994, er udbygget med en opvisningshal med plads til 2.000 tilskuere. Hallen er tænkt som fremtidig hjemmebane for elitehåndbold. I forbindelse med opvisningshallen er desuden opført en træningshal samt et motionscenter.

Talentskolen er en skole for 200 elever på 7., 8. og 9. årgang, der dyrker sport eller har et musikalsk talent på eliteniveau. Skolen er opført i tre etager og indeholder ni klasselokaler, fysiklokale, mødelokaler, lærerforberedelse, kontor, toiletter, garderober og opholdsarealer.

Ankomstområdet, som binder talentskolen og sportscentret sammen, opleves udefra som en forplads med mulighed for ophold, siddepladser og udendørs aktiviteter. Indgangspartiet er etableret som en fælles indgang/multirum for hele centret med adgang til alle faciliteter. Her er etableret en stor trappe, som er omdrejningspunkt for hele multirummet, der brydes af en grøn lysgård, der sikrer et godt dagslys og samtidig fungerer som et grønt åndehul i forbindelsesgangen.

Så langt er byggeriet

marts 2020

Første spadestik

marts 2021

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet