Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Seniorfællesskab med andelsboliger og fælleshus

Oasen, Trekroner

42 boliger er placeret i fire længehuse på tre etager

Andelsboligforeningen Oasen i Trekroner, Roskilde, er et nyt seniorbofællesskab. I Oasen er der fokus på fællesskab og mangfoldighed, hvilket blandt andet kommer til udtryk i fællesområderne.

Oasen består af 42 boliger i fire længehuse på tre etager. Boligerne er mellem 75 m² til 90 m². Bofællesskabet har et fælleshus på 300 m², der danner rammen om fælles aktiviteter i seniorbofællesskabet. Seniorboligerne er i forskellige typer og størrelser, hvoraf enkelte boliger er bestykket til kørestolsbrugere.

Boligerne er indrettet med niveaufri adgang til alle rum på de tre etager, hvilket omfatter elevator i opgangene og ingen dørtrin i boliger og fællesarealer. Seniorboligerne er gennemlyste og veldisponerede med åbne planløsninger. Hver bolig har enten en rummelig terrasse eller altan.

Fællesarealerne er skabt til at beboerne kan mødes i ude såvel som inde i fælleshuset. Udendørsarealerne byder på et stort grønt areal, petanquebane, bålplads og nyttehaver. Fælleshuset skaber et indendørs rum til at understøtte beboernes sociale samvær med mulighed for blandt andet fællesspisning og yoga.

Så langt er byggeriet

marts 2020

Første spadestik

december 2021

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Jesper Nordby
Direktør, Nybyg Øst

+45 22709121
jsn@nordstern.dk