Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Opførelse af multihus i tilknytning til den internationale skole' International School Ikast-Brande (ISIB)'

Hjertet

Multihus med undervisningslokaler, sportshal, kontorer, multirum/refleksionsrum og fællestorv med scenefaciliteter

Nordstern har opført et multihus, Hjertet, for Ikast-Brande Kommune i tilknytning til den internationale skole, International School Ikast-Brande (ISIB). Formålet med Hjertet er at skabe et mødested for kultur og formidling centralt i Ikast. Hjertet er et fleksibelt multihus, der samler undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og leg.

Multihuset er 3.800 m² og består af tre hovedrum: Multisalen, Reflektionsrummet og Street-sportshallen.

Multisalen er 246 m² og anvendes til dans, rytmik, gymnastik, kampsport og afvikling af større møder. Reflektionsrummet kan anvendes til yoga, dans, sang og gymnastik. Derudover har Reflektionsrummet udgang til en terrasse.
Street-sportshallen er 366 m² og kan anvendes til basketball, skating, hockey, dans og gymnastik. Foreninger og selvorganiserede grupper har mulighed for at booke rummene til en fast timepris.

Multihuset har mødelokaler, fællestorv, café og undervisningsfaciliteter, hvor ISIB og Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) har fast plads. Fællestorvet har scenefaciliteter til brug ved større arrangementer.

Bygningen er opført i en kombination af stål og beton, mens alle facader og tagflader er beklædt med trælister. I samarbejde med tre kunstnere er Hjertet indrettet med flere kunstværker både indvendigt og udvendigt.

Rundt om bygningen er der faciliteter til skating og andre sportsaktiviteter. Derudover er der anlagt en sø til opsamling af regnvand.

Så langt er byggeriet

februar 2017

Første spadestik

august 2017

Rejsegilde

maj 2018

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
cm@nordstern.dk