Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Udvikling af tidligere erhvervsområde til blandet bydel

Høje Haver

Udvikling af 80 private boliger i Ballerup

Nordstern har udviklet og opført nyt boligområde med 80 private boliger. Høje Haver blev dannet for at indfri Ballerup Kommunes ambition om, at omdanne et erhvervsområde til en ny blandet bydel.

Høje Haver har 14 forskellige lejlighedstyper, hvor alle lejligheder enten har terrasse eller altan. Lejlighederne har niveaufri adgang og er let tilgængelige. Udvalgte facader tildækkes i træ, som bidrager til et mere naturligt arkitektonisk udtryk.

Bygningen er formet som et U, der danner ramme om de fælles udendørsarealer i midten. Høje Haver er opbygget i niveauer, der går fra stueetage til fjerde etage.

For at øge områdets biodiversitet er et træ fra byggegrunden fældet og skåret i tre til fem meter lange stammer og placeret i gårdrummet. Træet kunne ikke bevares grundet byggefeltet, men bidrager nu til bedre levevilkår for dyr og insekter.

På taget er der etableret en tagterrasse med et fælles opholdsareal, hvor resten af taget er dækket af sedum. Det grønne sedumtag optager regnvand, hvilket sikrer en bedre håndtering af nedbør.

Der er etableret cykelparkering og 50 parkeringspladser, som sammen med de nuværende 200 parkeringspladser er de primære til beboerne.

Projektet er DGNB Guld-certificeret.

Så langt er byggeriet

oktober 2021

Første spadestik

maj 2022

Rejsegilde

december 2022

Aflevering

"Vi er imponerede over Nordsterns evne til at drive en byggeplads sikkert og effektivt med fokus på både medarbejdernes forhold og byggeriets kvalitet og fremdrift"

Lars Frederiksen
Partner og CEO for Cura Management

Kontakt for information om byggeriet

Jesper Nordby
Direktør, Nybyg Øst

+45 22709121
jsn@nordstern.dk