Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Hybels nye domicil

Hybel nyt domicil

177 meter lang bygning til 150 medarbejdere tæt på Silkeborgvej

Nyt domicil er opført for Hybel med plads til 150 medarbejdere. Bygningen har faciliteter såsom tegnestue, showroom og lager. Bygningen er 177 meter lang og ligger mellem Silkeborgvej og Bygholm Bakke.

Domicilet har et åbent kontormiljø med traditionelle kontorfaciliteter, mødelokaler og kantine. Der er fitnessfaciliteter og lokaler i kælderen, til interne arrangementer.

Bygningen er ét plan og er opført i en kombination af in-situ støbt beton og sandwichelementer. Domicilets arkitektoniske udtryk er med vinduer fra gulv til loft, store rumfordelinger og generelt stor volumen i bygningen. Formålet er at skabe et velfungerende arbejdsmiljø, en god akustik og en oplevelse af at være både ude og inde på samme tid. Alle installationer er synlige og fremstår som en del af bygningens udtryk.

Facaderne er skalmuret og monteret med 300 vinduer i massivt egetræ, placeret hver femte meter, hvilket giver bygningen et unikt og eksklusivt indtryk. De mange vinduer giver en masse dagslys og et stabilt indeklima i bygningen. Gulvene er konstrueret i egetræ og slebet beton.

Parkeringspladser er etableret i forlængelse af bygningen, hvor de grønne udendørsarealer giver et sammenført udtryk mellem bygningen og udendørsarealerne.

Så langt er byggeriet

oktober 2021

Første spadestik

maj 2022

Rejsegilde

februar 2023

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk