Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Opførelse af Hybels nye domicil

Hybel nyt domicil

177 meter lang bygning skal huse 150 medarbejdere tæt på Silkeborgvej

Opførelse af Hybels nye domicil, som skal huse 150 medarbejdere og faciliteter såsom tegnestue, showroom og lager. Bygningen er 177 meter lang og ligger mellem Silkeborgvej og Bygholm Bakke.

Domicilet har et åbent kontormiljø med traditionelle kontorfaciliteter, mødelokaler og kantine. Derudover etableres der fitnessfaciliteter og lokaler i kælderen, til interne arrangementer.

Bygningen er ét plan, som opføres i en kombination af in-situ støbt beton og sandwichelementer. Domicilets arkitektoniske udtryk med vinduer fra gulv til loft, store rumfordelinger og generelt stor volumen i bygningen, skaber et velfungerende arbejdsmiljø, akustik og en oplevelse af at både være ude og inde. Alle installationer er synlige og fremstår som en del af udtrykket i bygningen.

Facaderne er skalmuret, der sammen med de 300 vinduer på fem meter, i massivt egetræ, skaber et unikt og eksklusivt udtryk for bygningen. Det bidrager til en masse dagslys og stabilt indeklima i bygningen. Gulve konstrueres i egetræ og slebet beton.

Parkeringspladser etableres i forlængelse af bygningen, hvor der skabes grønne udendørsarealer, som giver et sammenført udtryk mellem bygningen og udendørsarealerne.

Projektet forventes færdigt den 13. februar 2023.

Så langt er byggeriet

oktober 2021

Første spadestik

maj 2022

Rejsegilde

februar 2023

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk