Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Udvikling af DGNB-Guld certificeret boliger

Erantishaven

Udvikling og opførelse af 83 boliger i Rødovre

Udvikling og opførelse af 83 DGNB Guld-certificerede boliger i Rødovre. Erantishaven opføres som en som en trappeformet bygning, der går fra stue til femte etage. Lejlighederne er to til fire værelser og er tiltænkt blandede aldersgrupper og familiesammensætninger.

Bæredygtige tiltag er i fokus, som eksempel kan nævnes genanvendelsen af omkring 1.000 tons beton som underlag til områdets belægning. Betonen stammer fra en tidligere erhvervsbygning der er nedbrudt for at gøre plads til de nye boliger. Genanvendelse af beton medfører ekstra koordinering og planlægning af materialesortering.

Boligerne har adgang til private tagterrasser. De resterende kvadratmeter af taget dækkes med sedum og solceller. I stueplan etableres grønne friarealer, som omkranses af bygningen og dermed skaber private fællesarealer for beboerne.

Der opføres en parkeringskælder med plads til 83 biler, hvor selve parkeringskælderen er bredere end bygningsskelettet. Ovenpå parkeringskælderen, etableres en café og fællesarealer.

Boligprojektet centralt beliggende i Rødovre, 100 meter fra det store shoppingcenter og nær Damhussøen.

Byggeriet forventes færdigt den ultimo september 2023.

Så langt er byggeriet

april 2022

Første spadestik

januar 2023

Rejsegilde

september 2023

Aflevering

Jeg oplever Nordstern som en professionel samarbejdspartner, der holder hvad de lover. Med den tilgang kommer man rigtigt langt.

Robert Feldt
Investment Director, Capman

Kontakt for information om byggeriet

Camilla Drachmann Gram
Direktør, Udvikling Øst

+45 22277652
cdg@nordstern.dk