Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

83 DGNB Guld-certificerede boliger og parkeringskælder

Erantishaven

Udvikling og opførelse af 83 boliger og tilhørende P-kælder i Rødovre

Nordstern har opført 83 DGNB Guld-certificerede boliger i Rødovre. Erantishaven er en trappeformet bygning, der går fra stue til femte etage. Lejlighederne har to til fire værelser og er tiltænkt blandede aldersgrupper og familiesammensætninger.

Bæredygtige tiltag er i fokus, som eksempel kan nævnes genanvendelsen af omkring 1.000 tons beton som underlag til områdets belægning. Betonen stammer fra en tidligere erhvervsbygning, der er nedbrudt for at gøre plads til de nye boliger. Genanvendelse af beton medfører ekstra koordinering og planlægning af materialesortering.

Boligerne har adgang til private tagterrasser. De resterende kvadratmeter af taget er dækket med sedum og solceller. I stueplan er der grønne friarealer, som er omkranset af bygningen og dermed skaber private fællesarealer for beboerne.

Der er opført en P-kælder med plads til 83 biler, hvor selve P-kælderen er bredere end bygningsskelettet. Ovenpå P-kælderen er der en café og fællesarealer.

Boligprojektet er centralt beliggende i Rødovre, 100 meter fra det store shoppingcenter og nær Damhussøen.

Så langt er byggeriet

april 2022

Første spadestik

januar 2023

Rejsegilde

september 2023

Aflevering

"Jeg oplever Nordstern som en professionel samarbejdspartner, der holder hvad de lover. Med den tilgang kommer man rigtigt langt"

Robert Feldt
Investment Director, Capman

Kontakt for information om byggeriet

Jesper Nordby
Direktør, Nybyg Øst

+45 22709121
jsn@nordstern.dk