Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Fremtidssikring og modernisering af boliger i Ikast

Bomidtvest Afd. 630

138 almene boliger totalrenoveres

Nordstern totalrenoverer 138 almene boliger for BoMidtVest i Ikast.

Boligerne er fordelt på fire boligblokke, hvor der etableres nye køkkener og badeværelser. Beboerne inddrages i udvælgelsen af materialer og får herved muligheden for at sætte sit eget personlig præg på boligerne.

Renoveringen består af snedkerarbejder og udskiftning af gulve og lofter. For at forbedre indeklimaet udskiftes isoleringen og der føres nye installationer.

Der er i projektet fokus på at bevare udtrykket fra de røde murestenstegl, de kvadratiske vinduer og den vertikale facadelinje. Den nye teglstensmur matcher derfor det oprindelige udtryk og muren opføres på det eksisterende fundament og den udvendige klimaskærm. Tagene udskiftes på alle fire boligblokke med metaltag med et grundlag af tagbrædder og tagpap.

Ved udearealerne etableres nye fællesområder for beboerne.

Beboerne i de berørte blokke genhuses under størstedelen af renoveringen. Blokkene er beboet under renoveringen af anlægsarbejdet og arbejder i nabobygningen.

Projekter forventes færdigt i slutningen af december 2024.

Så langt er byggeriet

maj 2022

Første spadestik

december 2024

Aflevering

"Vi oplever Nordstern som en professionel entreprenør, der har stor forståelse og indsigt i at drive byggeplads i samspil med os som viceværter og den beboede del af afdelingen"

Torben Jørgensen og Bent Sneftrup
Viceværter / Drift, BoMidtVest

Kontakt for information om byggeriet

Brian Popp
Direktør, Renovering Vest

+45 75627900
brp@nordstern.dk