Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Certificeret kontorbygning i Aarhus

Bjælkehuset

Seks-etagers kontorejendom på 9.360 m²

Bjælkehuset er en seks-etagers kontorejendom på 9.360 m², der skal fungere som byport til den nye bydel, Trælasten. Trælastens historie kommer til udtryk i facaden med massive hjælper og mursten med aluminiums- og træpaneler. Kontorejendommen er indrettet med fleksible kontor- og mødefaciliteter til 600 medarbejdere, der gør det muligt at opdele erhvervsdelen i flere lejemål til én eller flere lejere efter behov. Bygningen har ligeledes omklædningsfaciliteter, storkøkken og en fælles kantine til bygningens lejere. Bjælkehuset har 980 m² kælder, der er delvist indrettet med teknik- og fælles faciliteter. Bjælkehuset har tre tagterrasser til fælles anvendelse for stedets lejere.

Trælasten er Aarhus' nye centrale bydel, der er udviklet i tæt samarbejde med Pension Danmark, Boligforeningen Ringgården og Aarhus Kommune. Projektet omfatter både bolig- og erhvervsbyggeri fordelt på syv delprojekter.
Det overordnede projekt, Trælasten, omfatter 70.000 DGNB-certificerede m² fordelt med 80 procent boliger og 20 procent detail og erhverv. Det er målet at boliger, butikker og kontorer DGNB Guld-certificeres og byrummet DGNB Platin-certificeres.

Bjælkehuset bygges sammen med tre andre bygninger; Kridthuset, Byhuset og Gavlhuset. Alle fire bygninger er bygget sammen som én karré med fælles gårdrum i midten. Under gårdrummet er der P-kælder med plads til 77 biler og 312 cykler.

Så langt er byggeriet

april 2021

Første spadestik

december 2023

Aflevering

01
/
02

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk