Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Centralkøkken på Aarhus Universitetshospital

AUH Centralkøkken

4.700 m² centralkøkken fordelt på to niveauer

Nordstern har opført centralkøkkenet på Aarhus Universitetshospital i Skejby som OPS (offentligt privat samarbejde).

Centralkøkkenet er 4.700 m² fordelt på to niveauer. Første niveau omfatter teknikrum, omklædningsrum, kontorer og mødefaciliteter. Andet niveau omfatter kontorer og funktionsområder som grønkøkken, kødproduktion, kølerum, varemodtagelse, koloniallager, bageri, opvask samt varm- og koldproduktion.

Køkkenet er opført i forlængelse af eksisterende bygning, hvor den nye forbindelsesgang på 405 m² skal skabe nem adgang fra centralkøkkenet til de resterende hospitalsenheder. I centralkøkkenet tilberedes der dagligt mad til omkring 1.150 patienter, svarende til knap 1,5 mio. måltider årligt.

Bygningens bærende konstruktion består primært af et søjle-bjælke system med kompositbjælker og opsvejste stålbjælker for at sikre stor fleksibilitet i forhold til bygningens indretning med mulighed for at omdisponere bygningen i fremtiden.

Bygningen er udstyret med mekanisk balanceret ventilation, der styres via CTS. Indeklimaet i kontorer og opholdsrum reguleres ud fra CO₂- og temperaturfølere for at sikre et godt atmosfærisk indeklima for medarbejdere i centralkøkkenet. Foruden ventilation er køling, varme, tagbrønde, brugsvands tilkoblet CTS-anlægget.

Nordstern har ligeledes opført Psykiatrien og P-huset med heliport på Aarhus Universitetshospital og begynder i 2025 på udvidelsen af Psykiatrien.

Så langt er byggeriet

maj 2017

Første spadestik

januar 2018

Rejsegilde

oktober 2018

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
cm@nordstern.dk