Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Udvikling af tidligere erhvervsområde til nyt byområde i Risskov

Arresøvej 8-12

117 nye boliger og fuldautomatisk parkeringsanlæg

Nordstern opfører 117 DGNB Sølv-certificerede boliger i et ældre erhvervsområde, som udvikling af et nyt byområde for studerende, børnefamilier og andre familiekonstellationer. Tre fabrikshaller nedbrydes inden opførelse af de seks nye boligblokke.

Boligerne ligger to kilometer fra stranden og seks kilometer fra det centrale Aarhus.

Bygningen er i alt 5.800 m² og rummer funktionelle boliger. Boligerne er et-, to-, tre- og fireværelses lejligheder, som hver især indeholder køkken og bad. Hver lejlighed får en altan eller privat terrasse.

Udearealerne består af en gårdhave med grønne arealer og fællesområder. Der etableres fire tagterrasser på tredje, fjerde og femte etage, hvor der skabes fælles opholdsarealer til beboerne. Tagterrasserne er let tilgængelige for beboerne via trapper og de forskudte niveauer.

Parkeringsfaciliteterne etableres i stueetagen som et fuldautomatisk parkeringsanlæg. Al plads udnyttes herved derfor alt plads, grundet muligheden for at stable biler ovenpå hinanden på hylder, i stedet for en traditionel parkeringskælder. Derudover etableres opbevaring i kælderen for beboerne og mulighed for cykelparkering.

Projektet forventes færdigt den 1. maj 2023.

Så langt er byggeriet

september 2021

Første spadestik

maj 2023

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk