Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Udvikling af tidligere erhvervsområde til nyt byområde i Risskov

Arresøvej 8-12

117 nye boliger og fuldautomatisk parkeringsanlæg

Nordstern har opført 117 DGNB Sølv-certificerede boliger i Risskov ved Aarhus. I udviklingen af det tidligere erhvervsområde, er der lagt vægt på bæredygtighed tiltag, som sikrer en lav belastning af klima og miljø.

Tre fabrikshaller er nedbrudt for at gøre plads til projektet. Der er blev opført seks nye boligblokke. Bygningen er i alt 5.800 m², og boligerne er ét-, to-, tre- og fireværelses lejligheder med køkken og bad. Hver lejlighed har en altan eller privat terrasse.

Udearealerne består af en gårdhave med grønne arealer og fællesområder. Der er fire tagterrasser med fælles opholdsarealer til beboerne. Tagterrasserne er opført i forskudte niveauer på tredje, fjerde og femte etage og forbindes via trapper.

Parkeringsfaciliteterne er et fuldautomatisk P-anlæg, som er placeret i stueetagen. Modsat en traditionel P-kælder, udnyttes al pladsen, da bilerne parkeres på hylder via robotter. Der er i kælderen plads til opbevaring for beboerne og mulighed for cykelparkering.

Byområdet henvender sig til studerende, børnefamilier og andre familiekonstellationer. Boligerne ligger to kilometer fra stranden og seks kilometer fra det centrale Aarhus.

Så langt er byggeriet

september 2021

Første spadestik

maj 2023

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk