Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Opførelse af plejecenter, ældrevenlige boliger og erhverv

Albertshøj

3.672 m² boligareal og 2.802 m² erhvervsareal fordelt på butikker og kontorer

Albertshøj er Albertslunds nye område, med fokus på ældre og demente. Albertshøj består af et plejecenter, ældrevenlige boliger og indkøbsmuligheder på gadeniveau. Området er beliggende langs Albertslundvej. Den tredje og sidste etape er opført af Nordstern, på hjørnet af Albertslundvej og Vognporten.

Bygningen har et erhvervsareal med butikker, kontorer og butiksareal, med tilhørende kontorer og personalefaciliteter, der er placeret i terræn og i niveau ét. Butikker og kontorer er opført i samarbejde med Centerforeningen Albertslund Centrum og Citycon.

På niveau to er der indrettet selvstændige erhvervs- og servicearealer til plejeboligerne. På niveau tre til fem er der 36 demensvenlige plejeboliger. I tilknytning til byggeriet er et tårn i seks til ti niveauer med 20 ældrevenlige boliger. På taget er der etableret tagterrasse og solceller, der fungerer som bygningens 'femte facade'. På niveau tre er der etableret taghave til brug for stedets beboere.

Målet er at skabe et visionært og spændende plejecenter, hvor der er fokus på mennesker med demens. Dette understøttes ved, at pleje- og velfærdsteknologi går hånd i hånd.

Der er anvendt robuste, æstetiske og miljørigtige materialer, der kræver et minimum af vedligeholdelse.

Bebyggelsen er disponeret med stor hensyntagen til borgernes fysiske formåen og tilgængelighed. Indretningen er også tilpasset fysisk handicappede. Byggeriet giver de optimale rammer for arbejdsmiljø og trivsel. Her er de vigtigste temaer udnyttelse af dagslys, udsigt og naturlig ventilation. Indeklimaets høje kvalitet er sikret ved at have fokus på anvendelse af lavemitterende byggematerialer.

Så langt er byggeriet

november 2020

Første spadestik

marts 2022

Rejsegilde

november 2023

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet