Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Opførsel af studie- og familieboliger i Aarhus

Augustshave

209 boliger med tilhørende P-kælder på 3.636 m²

Nordstern har opført 209 studie- og familieboliger i Aarhus tæt på byens centrum. Augustshave er karrébebyggelse, som er tiltænkt studerende og mindre familiekonstellationer.

Bebyggelsen er i tre til seks etager med boliger i alle niveauer. I stueetagen er der liberalt erhverv og fællesarealer herunder et fælleshus til ejendommens beboere.

Boligerne varierer i størrelsen med ét til fire værelser. Lejlighederne er let tilgængelige og har åbne rumfordelinger, hvilket gør boligerne delevenlige. Alle lejligheder enten en terrasse eller altan.

Karrebebyggelsen omfavner et fælles gårdrum, hvor beboere og udefrakommende kan benytte sig af faciliteterne som grønne oaser og boldbane.

Under gårdrummet og bygningerne er der etableret en P-kælder med cykelparkering, depotrum og plads til 63 biler.

Det arkitektoniske udtryk er tilpasset de omkringliggende bebyggelser, hvilket har været et fokuspunkt fra udviklingen af projektet. De røde håndstrøgne teglsten og 45 graders sadeltage er derfor nøje udvalgt til at passe ind og give et naturligt udtryk i området.

Så langt er byggeriet

marts 2022

Første spadestik

marts 2023

Rejsegilde

februar 2024

Aflevering

"Vi glæder os over at være kommet på plads med en ny lokalplan for området. Beliggenheden er meget attraktiv tæt ved Aarhus Universitet, og projektet vil tilbyde et miks af gode kvalitetsboliger til studerende og familier i en karrébebyggelse, der samtidig får et fedt gårdmiljø. Vi er glade for at kunne udvikle dette projekt for Aarhus i samarbejde med vores gode partner Nordstern"

Hasse Wulff
Investment Director, Capman

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk