Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Erhverv

Renovering af erhvervsejendomme

Ejendomsudvikling

Renovering er et vigtigt, strategisk indsatsområde for Nordstern. Vi forventer, at renovering fortsat vil udgøre den hurtigst voksende del af vores forretning i de kommende år.

Vi har særligt fokus på større sager, hvor vi til fulde kombinerer vores erfaring indenfor løsningsorienteret entreprisestyring med projekter, der er tilpasset vores kunders ønsker og behov. Det kommer bl.a. til udtryk i projekter, der kombinerer renovering med nybyg og ejendomsudvikling.

For Nordstern er antallet af udviklingsprojekter i renovering stigende. Blandt udviklingsprojekter er det store prisvindende projekt FÆNGSLET i Horsens med renoveringen af Vestsalen, og et joint venture med CapMan på en renovering af et kontordomicil på Lindevangs Allé på Frederiksberg.

Licitationsmarkedet

Nordsterns professionel tilbudsafdeling leverer også konkurrencedygtige projekter til vores bygherrer. Her har vi de senere år oplevet en stigende efterspørgsel på vores renoveringsafdelings kompetencer inden for transformation af eksisterende erhvervsbygninger.

Titanhus

Gennemgribende totalrenovering af kontorejendom fra 1962

Læs mere

Lindevangs Allé

Tidligere uddannelsesinstitution ombygges til et moderne kontor

Læs mere

Renovering Vest

Brian Popp
Direktør, Renovering Vest

+45 75627900
brp@nordstern.dk

Renovering Øst

John Strands Petersson
Direktør, Renovering Øst

+45 75627900
jsp@nordstern.dk