Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Sundhed og sikkerhed

Sundhed og sikkerhed for Nordsterns ansatte og vores entreprenører på vores byggepladser er af stor betydning. Vi indarbejder derfor planer og forskellige tiltag både lokalt på byggepladsen og kontorerne samt i virksomheden generelt

Sundhed og trivsel for medarbejdere

Nordstern har den interne kampagne Sund og Sikker. Kampagnens fokus har primært været på sikkerhed og trivsel med flere tiltag, der opfordrer vores medarbejdere til at være mere fysisk aktive i løbet af arbejdsdagen. Vores mål er at have et sygefravær på under 1 %.

For at højne vores medarbejderes sundhed og trivsel arbejdes der med en række tiltag, herunder:

  • Nordstern Sport, hvor medarbejderne selv arrangerer forskellige sportslige aktiviteter som motiverer til en aktiv hverdag og godt kollegialt fællesskab.
  • På kontorer og byggepladser er der fx højdejusterbare borde og frugtordning.
  • Vi støtter også kampagner som understøtter folkesundheden herunder Knæk Cancer

Sikkerhed på byggepladserne

Hos Nordsterns er alle ansvarlige for arbejdsmiljøet. Vores arbejdsmiljøpolitikker er en integreret del af alle aktiviteter på alle niveauer i virksomheden, og vores medarbejdere er klædt på til at handle, hvis arbejdsforholdene ikke er overensstemmende med arbejdsmiljøpolitikken.

Det skal være sikkert at gå på arbejde, derfor analyser vi løbende arbejdsmiljøet for intern læring. Vi identificerer, dokumenterer og analyserer alle ulykker, nær ved ulykker og påbud. Erfaringer herfra deles internt, for at højne sikkerheden på andre pladser og herved undgå ulykker.

Der er derfor en løbende dialog mellem arbejdsmiljøkoordinatorerne på byggepladserne og Nordstern’s arbejdsmiljøchef.

Nordstern har en målsætning om en ulykkesfrekvens under 1 (antal ulykker pr. 100 MDKK omsætning).