Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Domicil til Good Food Group i erhvervsparken 'Exxit 59'

Good Food Group domicil

Domicil med storrumskontor og storkøkken

Good Food Groups kontordomicil er en del af erhvervsparken, Exxit 59, der er placeret langs E45 mellem Hedensted og Vejle.

Bygningen er opført i stigende højder i op til fire etager. Domicilet består af storrumskontorer, hvilket skaber et åbent og rummeligt miljø for medarbejderne. Kontordomicilet har ledelseskontorer, mødefaciliteter, kantine med køle- og fryserum samt et storkøkken med madlaboratorium. Domicilets trappeformede udformning giver mulighed for to tagterrasser, der anvendes som fælles opholdsområde for bygningens brugere.

Kontordomicilets ene ende er indrettet med store glaspartier, som giver direkte adgang til et nyetableret gårdmiljø.

Bygningen er udført i sandwichelementer som bærerende konstruktion og facader beklædt i aluminiumsplader. Aluminiumsbeklædningen er en halv meter i dybden, for at give bygningen et anderledes og specielt arkitektonisk udtryk.

Projektet er udført som åben-bog, der skabte transparens mellem Nordstern og samarbejdspartnere under projektudførelsen.

I projekteringen er der indtænkt fleksibilitet med hensyn til en eventuel udvidelse af domicilet, hvis dette skulle blive nødvendigt i fremtiden.

Byggeriet er tildelt Vejle Prisen 2022, der uddeles til én eller flere byggeprojekter som en anerkendelse for at skabe inspiration.

Så langt er byggeriet

juni 2021

Første spadestik

december 2021

Rejsegilde

oktober 2022

Aflevering

01
/
02

"Det nye og mere miljøvenlige hovedkontor kommer til at byde på et mere funktionelt og moderne kontormiljø. Samtidig er der også planlagt et innovationskøkken, hvor vi kan skabe endnu flere innovative og smagfulde produkter sammen med vores kunder og forretningsforbindelser."

Carsten Gadgaard
Director for Business Development, GFG

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@nordstern.dk