Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Renovering, ombygning og tilbygning til Flügger House

Flügger House

Showroom, kontor og administrative faciliteter i forlængelse af eksisterende lager

Projektet består af showroom, kontor og administrative faciliteter til Flügger, der er udført i en kombination af tilbygning, ombygning og renovering af et eksisterende lager, hvilket har skabt de nye daglige rammer for medarbejderne.

Lageret er renoveret og ombygget. Det eksisterende lager på 20 meter er forlænget med yderligere 20 meter.

De nye kontorfaciliteter er opført med store glaspartier og som indskudt dæk over Flüggers showroom. Det giver de kontoransatte et overblik over den daglige gang i showroomet og skaber en kortere distance mellem kontormedarbejdere, medarbejdere på gulvet og kunderne.

I murværket er der indsat store glaspartier, som bringer dagslys i bygningen og bidrager til et godt indeklima. I taget af den eksisterende lagerbygning er der yderligere udskiftet syv ovenlysvinduer af 12-19 meter. Ovenlysvinduer og porte er udført med automatisk brandventilation.

Flügger har benyttet sig af de eksisterende lager og mødefaciliteter under renoveringen, hvilket har medført ekstra koordinering, for at imødekomme Flüggers daglige arbejdsgang til fulde. Bygherrekontakt og koordinering har derfor været i fokus, herunder sikringen af Flüggers ansatte og byggepladsens medarbejdere gennem miljøsaneringen af bygningen.

Så langt er byggeriet

marts 2021

Første spadestik

juni 2022

Aflevering

01
/
02

Kontakt for information om byggeriet

John Strands Petersson
Direktør, Renovering Øst

+45 75627900
jsp@nordstern.dk