Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

156 boliger med parkerings- og kontorfaciliteter

C.F. Møllers Have

Opførelse af 156 lejligheder og en P-kælder i to niveauer

C. F. Møllers Have er et 12.000 m² boligprojekt bestående af 156 lejligheder og en offentlig P-kælder i to niveauer. Bygningen er udformet som karrébebyggelse i otte etager med fælles gårdhave og orangeri. Alle lejligheder har adgang til altan og mindre private terrasser i stueetagen. Lejlighederne har ét til fire værelser og henvender sig derved til forskellige familiekonstellationer.

I stueetagen er der kontorfaciliteter til brug for lejerne, som hermed tilbydes mulighed for gode hjemmearbejdsforhold og et fællesskab på tværs i ejendommen. Tilsvarende er der læse- og lektiecafe samt et fælleslokale med køkken.

Projektet er DGNB Guld-certificeret. Der er anvendt genbrugsmaterialer, såsom genbrugstegl i facaderne, og altangangene er delvist udført i træ.

Gårdrummet er et fælles rekreativt område med legepladser, orangeri og planter der understøtter biodiversitet.

P-kælderen er udlejet til By&Havn og vil indgå i den samlede parkeringsløsning i Ørestad. Ejendommens beboere har direkte adgang til kælderen, som udover P-pladser også indeholder aflåste depotrum, opvarmet cykelparkering og cykelværksted. Der er offentlig adgang til P-kælderen.

Boligerne ligger i Ørestad, ved siden af metro, shopping og udendørs faciliteter.

Så langt er byggeriet

juli 2021

Første spadestik

april 2023

Rejsegilde

december 2023

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Michael Dahlager
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
mda@nordstern.dk