Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Nye boliger med parkerings- og kontorfaciliteter

C.F. Møllers have

Opførelse af 156 lejligheder og en parkeringskælder i to niveauer

C. F. Møllers Have er et 12.000 m² boligprojekt bestående af 156 lejligheder og en offentlig parkeringskælder i to niveauer. Bygningen er otte etager høj og karréformet med fælles gårdhave og orangeri. Alle lejligheder har adgang til altan og mindre private terrasser i stueetagen. Lejlighederne er på et til fire værelser og henvender sig primært til enkeltpersoner, par og seniorer.

I stueetagen etableres kontorfaciliteter til brug for lejerne, som hermed tilbydes mulighed for gode hjemmearbejdsforhold og et fællesskab på tværs i ejendommen. Tilsvarende etableres læse- og lektiecafe samt et fælleslokale med køkken.

Projektet DGNB Guld-certificeres. Der er anvendt genbrugsmaterialer, såsom genbrugstegl i facaderne, og altangangene er delvist udført i træ.

Vandforbruget minimeres gennem fælles vaskerum og vaskesøjler, hvilket også forbedrer indeklimaet i boligerne ved at reducere fugtniveauet i lejlighederne. Der etableres et kombineret storskralds- og bytterum for beboerne.

Gårdrummet er et fælles rekreativt område med legepladser, orangeri og planter der understøtter biodiversitet.

Parkeringskælderen er udlejet til By&Havn og vil indgå i den samlede parkeringsløsning i Ørestad. Ejendommens beboere får direkte adgang til kælderen, som udover P-pladser også indeholder aflåste depotrum, opvarmet cykelparkering og cykelværksted. Der er offentlig adgang til parkeringskælderen.

Boligerne ligger i Ørestad, ved siden af metro, shopping og udendørs faciliteter.

Projektet forventes færdigt ultimo 2023.

Så langt er byggeriet

juli 2021

Første spadestik

april 2023

Rejsegilde

december 2023

Aflevering

01
/
02

Kontakt for information om byggeriet

Michael Dahlager
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
mda@nordstern.dk