Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Nordstern fejrer rejsegilde i Vejle

27. september 2023

Onsdag d. 27. september 2023 kunne Nordstern fejre rejsegilde på det store bolig- og erhvervsprojekt ved Flegmade i Vejle. Projektet, der er udviklet og opføres af Nordstern, forvandler et tidligere erhvervsområde til et nyt byområde.

På hjørnet af Flegmade og Boulevarden i Vejle har nysgerrige blikke det seneste års tid kunne følge med i opførelsen af et helt nyt byområde, der udover 138 nye boliger rummer både en dagligvarebutik på 1.200m² og erhvervslejemål. Nordstern er både projektudvikler og totalentreprenør på projektet, hvoraf de 138 boliger overdrages til PensionDanmark efter endt opførelse.

”Det er en spændende beliggenhed at få lov at udvikle et nyt byområde på. Det har været en fornøjelse at samarbejde med kommunen om projektet, og det er mindst lige så stor en fornøjelse at se det blive til virkelighed i hænderne på de dygtige håndværkere, vi fejrer i dag," siger Johan Gottschalk, Projektudviklingsdirektør, Nordstern.

Dagens rejsegilde markerer, at endnu en ny Vejle-bydel er godt på vej. Vejle har længe været en by i vækst og dermed også en eftertragtet by for by- og ejendomsudviklere. Flegmade-projektet er dermed heller ikke det første Nordstern-projekt, der ser dagens lys i byen. For nylig afleverede Nordstern fx de sidste boliger i det store projekt Skudehavnen ved Vejle Fjord.

DGNB Guld certificering

Nordstern har som ambition af certificere alle bolig- og kontorbyggerier fra 2023, og Flegmade-projektet bliver således også certificeret med DGNB Guld. Certificeringen, der administreres af Rådet for Bæredygtigt Byggeri, gives ud fra seks kvalitetsparametre – miljømæssig, økonomisk, social, teknisk, proces og område – stiller krav til både totalentreprenøren og – ikke mindst – håndværkerne, der skal udføre arbejdet.

Morten Anderson Kristensen, ejendomsinvesteringschef i PensionDanmark:
”Vi glæder os over, at boligprojektet ved Flegmade i Vejle nu har nået den første vigtige milepæl. Det er et spændende projekt med fokus på kvalitet og bæredygtige tiltag, og vi ser frem til, at de færdige boliger står klar til næste år.”

PensionDanmark overtager de 138 lejeboliger, når de står klar i efteråret 2024.

For mere information (presse)

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk