Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Nordstern ansætter ny direktør i nybyg

9. oktober 2023

Nordstern styrker ledelsesteamet med ansættelsen af Jesper Nordby som direktør for Nybyg Øst. Ansættelsen af den tidligere MT Højgaard og Aarsleff direktør er endnu et skridt i den vækstrejse, Nordstern er på.

Jesper Nordby sluttede sig til Nordsterns ledelse 1. oktober 2023 som direktør for Nybyg Øst. Rollen deler han med Michael Dahlager, der tiltrådte sin stilling tidligere i år. De to direktører styrer tilsammen en ordrebog på mere end 4 milliarder kroner.

Jesper kommer senest fra en position som adm. dir. i Brdr. K. Hansen, men med næsten 30 års karriere i byggebranchen har han flest år bag sig hos andre af branchens største aktører, herunder Aarsleff og MT Højgaard:

”Jeg befinder mig bedst i store, ambitiøse virksomheder som Nordstern, og jeg glæder mig til den inspiration og sparring, jeg dagligt kan få fra mine kolleger og medarbejdere. Og så ser jeg frem til igen at stå i spidsen for en byggedivision efter at have været i en anlægsvirksomhed i nogle år,” fortæller Jesper Nordby og fortsætter: ”Jeg er tiltrukket af, at arbejds- og ledelsesstilen i Nordstern er så ubureaukratisk. Alle bidrager til den fælles bundlinje, og man tror på, der altid kan findes en løsning. Det passer perfekt med min egen tilgang til arbejdet.”

I rollen som koncerndirektør hos MT Højgaard prøvede Jesper Nordby senest kræfter med byggeri. Forretningsudvikling og -vækst har været hovedopgaven i hans seneste stillinger og bliver det også hos Nordstern, hvor Nybyg Øst divisionen forventes at vokse i de kommende år.

”Jesper har vist, at han er en robust leder, der går løsningsorienteret til de opgaver, han står overfor. Han forstår at lede ledere og skabe de rammer og det rum, vores dygtige projektansvarlige skal have for at kunne udføre deres opgave. Jesper kommer desuden med en lidt anden baggrund end de andre byggedirektører i Nordstern, hvilket gør ham til et godt supplement til den eksisterende ledergruppe,” siger Torben Modvig, Group CEO, Nordstern.

I forbindelse med Jesper Nordbys tiltrædelse, vil Claus Møller – tidligere direktør for Nybyg Øst – skifte stilling, så han fremadrettet vil være direktør for Nybyg Vest med udgangspunkt fra Nordsterns kontor i Aarhus. Rollen som direktør for Nybyg Vest deler han med Peter Rosengreen, der har base i Nordsterns kontor i Horsens.

For mere information (presse)

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk