Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Lærernes Pension og Nordstern fejrer rejsegilde

1. juli 2024

Torsdag d. 20. juni kunne Lærernes Pension og Nordstern fejre rejsegilde på Selmerhusene, en del af Bindesbøll Byen. Selmerhusene, der består af i alt 294 lejligheder, er et af flere projekter, som Nordstern har opført for Lærernes Pension i Risskov.

Projektet, som omfatter moderne boliger i et naturskønt område tæt på vandet, er et væsentligt bidrag til udviklingen af Bindebøll Byen.

”Selmerhusene kommer til at fuldende Bindesbøll Byen, og vi glæder os især til, at fælleshuset står færdigt til næste forår, så det kan blive et naturligt centrum for sociale aktiviteter og fællesskab for beboerne på tværs af de fem ejendomme, vi ender med at eje i Bindesbøll Byen,” siger Maria Uebel Mørch, seniorprojektleder i Lærernes Pension.

Selmerhusene består af flere boligenheder, designet med fokus på høj arkitektonisk værdi, livskvalitet og bæredygtighed in mente. Projektet består af ca. 23.600 m² boligbyggeri, der opføres på fire byggefelter og afleveres i tre etaper.

I forbindelse med byggefelt ét og to etableres en p-kælder med 123 P-pladser. De ti bygninger opføres som karrébebyggelser med fælles gårdrum i midten.

”Dette projekt repræsenterer en vigtig milepæl i vores samarbejde med Lærernes Pension, og vi ser frem til at færdiggøre Selmerhusene. Dagens fejring er en hyldest til de dygtige håndværkere, der har ydet en imponerende indsats for at bringe projektet til dette punkt,” siger Claus Møller, direktør nybyg vest hos Nordstern.

Risskov har længe været et eftertragtet område, og med udviklingen af Bindesbøll Byen styrker Nordstern områdets position som en attraktiv destination for både boligejere og investorer.

Når hele Bindesbøll Byen står færdigt, vil det inkludere et bredt udvalg af boliger, fra lejligheder til rækkehuse, der understøtter det lokale samfund. Nordstern og Lærernes Pension har i udviklingen lagt vægt på bæredygtighed med fokus på DGNB Guld, hvilket afspejles i DGNB Guld-præcertificeringen.