Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA og KPC bliver til Nordstern

28. september 2022

To af Danmarks stærkeste ejendomsudviklere og totalentreprenører, CASA og KPC, får fra første oktober nyt fælles navn: Nordstern.

Siden CASAs ejer ActivumSG i sommer overtog KPC for at sammenlægge de to virksomheder, er der arbejdet på en samlet identitet.

Ønsket har været at reflektere både arven fra CASA og KPC og de klare fællestræk, kunder og leverandører i begge virksomheder vil kunne genkende: Soliditet, ordentlighed og ansvarlighed.

”Vi har ledt efter et navn, der dækker arven fra både CASA og KPC, og det vi sammen kan. Med Nordstern vil vi gerne vise klare styrker med dybe, danske rødder. Vi er kendt for, at vi står fast – også når tingene bliver svære – og for at sætte nye standarder for, hvordan man bygger danskernes boliger og kontorer,” siger Torben Modvig, Group CEO for Nordstern.

Den nye, mørkegrønne Nordstern-farve, der kendetegner den sammenlagte virksomhed, er en direkte sammensmeltning af de farvetoner, der hidtil har været vartegn for CASA og KPC.

Allerede fra 1. oktober vil kunder og leverandører først og fremmest møde Nordstern-navnet. På en række byggepladser vil man dog stadig også kunne se CASA og KPC-navnene.

Sammen med Nordstern-navnet kommer et nyt logo, der repræsenterer byggeelementer, og som illustrerer både det kreative og det bygbare.

CASA blev grundlagt i 2006 og havde i 2021 en omsætning på over 3 mia. kroner og mere end 250 ansatte. I sommeren 2021 blev CASA købt af en fond under den paneuropæiske ejendomsfond ActivumSG. I maj offentliggjorde ActivumSG og ejerkredsen bag KPC en betinget handel, der skal ende med fusionen af CASA og KPC. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkendte fusionen samme måned. KPC havde i 2021 en omsætning på 2,3 mia. kroner og 160 medarbejdere.

Købet af KPC blev en realitet d. 14. juni 2022, og med Torben Modvig i spidsen er der siden arbejdet på at samle de to aktører i en fælles virksomhed. Det arbejde fortsætter ind i 2023:

"Projektet med at samle to stærke kulturer og tage det bedste fra både CASA og KPC med os videre går som planlagt, også selv om de omstændigheder, vi agerer i, er blevet mere udfordrende. Faktisk understreger det øgede pres på branchen klart fordelene ved at samle vores styrker," siger Torben Modvig.

Nordstern er en af Danmarks førende ejendomsudviklere og totalentreprenører, ejet af ActivumSG og skabt ved sammenlægningen af CASA og KPC – to selvstændigt stærke aktører i dansk byggeri. Med en historie der strækker sig tilbage til 1979, er Nordstern i dag en landsdækkende koncern med kontorer i Aarhus, Herning, Horsens og København. Som en af de største udviklings- og byggevirksomheder i Danmark har Nordstern en omsætning på mere end fem mia. kr. med en EBIT på over 600 mio.
Nordsterns mere end 500 medarbejdere arbejder hver dag dedikeret for at udvikle den virksomhed, de selv er medejere af. Med en målsætning om at bæredygtighedscertificere alt nyt bolig- og kontorbyggeri i 2023, sætter Nordstern nye standarder indenfor bæredygtigt erhvervs- og boligbyggeri i Danmark.

ActivumSG Capital Management Ltd. fokuserer på muligheder i europæisk fast ejendom, der leverer attraktive risikojusterede afkast til investorer. ActivumSG har rejst syv lukkede fonde og flere saminvesteringsmuligheder til dato. I de sidste 15 år har ActivumSG's tværfaglige teams set på tværs af kapitalstrukturer for at identificere det optimale indgangspunkt for at få adgang til overbevisende ejendomstemaer, før de bliver efterstræbte. ActivumSG's erfarne lokale teams, der opererer fra fem kontorer i hele Europa, skaber muligheder på tværs af en bred vifte af sektorer og åbner op for reel og varig værdi gennem intern kapitalforvaltning, som de krystalliserer for investorer gennem den mest passende exit. For mere information, besøg hjemmesiden, activumsg.com

Pressekontakt:

Christian Sehested, Geelmuyden Kiese, +45 3126 3027, christian.sehested@gknordic.com