Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Specialister

Nordstern tilfører byggeprocesser og -projekter mere værdi ved at inddrage vores interne specialister. Deres kompetencer gør det muligt for os at favne mange forskellige typer projekter og boliger

Design- og kompetencecenter

Nordsterns Design- og Kompetencecenter samler en række afdelinger bestående af dedikerede fag- og optimeringsspecialister. Specialisterne samarbejder på tværs, hvilket sikrer vidensdeling og kompetencestyring afdelingerne imellem; til gavn for projektets kvalitet, tid og økonomi. Vores Design- og Kompetencecenter er bygherres sikkerhedsnet: gennem vidensdeling sikres bedre processer, faglig sparring på sagsbehandling og kvalitetssikring gennem hele processen.

Specialiserede afdelinger

Vi har en specialiseret afdeling for henholdsvis nybyggeri, renovering og ejendomsudvikling. Afdelingerne arbejder både individuelt, og de samarbejder om projekter. De specialiserede afdelinger har ekspertise indenfor deres eget felt.

Specialister

Vi har en række DGNB-konsulenter og -auditorer, der både tager sig af specifikke byggeprojekter og sparrer på tværs af projekter for at sikre en optimal vidensdeling og certificeringsproces.