Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

To boligprojekter på Teglholmen solgt til Heimstaden

5. september 2017

To boligprojekter på Teglholmen er solgt til Heimstaden. Projekterne sælges som nøglefærdige boligbyggerier.

De to boligprojekter, Kanalkanten og Nordkajen på i alt ca. 21.500 kvm. indeholder i alt 246 lejligheder. Desuden overtager Heimstaden 114 P-pladser i områdets parkeringshus. De to boligprojekter afleveres til investor henholdsvis ultimo 2018 og i foråret 2019.

Den samlede transaktionsværdi udgør ca. DKK 790 mio.

Vi er glade for at kunne fortsætte væksten i den danske hovedstad, og øge vores eksisterende ejendomsportefølje med disse attraktive ejendomme på Teglholmen. Ejendommene er i en høj kvalitet, og med vort indgående kendskab til udlejningsmulighederne på Teglholmen er vi trygge ved at afkastet af investeringerne bliver godt", udtaler Magnus Nordholm, vVD Heimstaden.

Vi er meget tilfredse med salget til Heimstaden, og vi har oplevet en positiv og konstruktiv proces i hele forhandlingsforløbet." udtaler Carsten Gröhn, afdelingschef for alternative investeringer i PenSam, som supplerer

"Vores sigte er at indgå i partnerskaber på en måde, hvor vi gensidigt beriger hinanden. Det er grundlaget for denne handel, og for samarbejdet om byggeriet med KPC og Sjælsø Management.

Vi er meget glade for samarbejdet med KPC og Sjælsø Management. Udviklingen, og nu også salgene af disse projekter, har bevist værdien af dette samarbejde og vi vil gerne gentage successen på nye projekter." slutter Carsten Gröhn.

Det første projekt, udviklet i dette samarbejde, boligprojektet Teglbroen på ca. 17.000 kvm., er som tidligere meddelt solgt til Patrizia, med aflevering til investor i oktober måned 2017.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk