Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

NREP udbygger kontor-satsning – vælger CASA til renovering af Titan Hus

22. marts 2022

NREP og CASA har indgået aftale om renovering af Titan Hus – en kontorejendom på Nørrebro i København. CASA løser opgaven i totalentreprise. Renoveringen forventes at være gennemført i slutningen af 2023. De nye lokaler indrettes efter NREP’s kontorkoncept, Woods, og en aftale med den første lejer er indgået.

Da Titan Hus blev opført i 1962, var det en fabriksejendom. Siden har den været benyttet til flere formål, bl.a. som datacentral for det daværende Maersk Data, og bygningen har stadig de karakteristiske tonede vinduer med blå rammer. Inden for de seneste år har bygningen bl.a. fungeret som multibrugerkontorhus.

NREP købte ejendommen i 2019, og en større renovering af kontorområderne er netop påbegyndt i samarbejde med CASA. Dette indebærer at udnytte bygningens unikke egenskaber og skabe nye kontorfaciliteter, som skal huse en række virksomheder samt fremme innovation og samarbejde.

Titan Hus er en fantastisk bygning, og vi vil gerne være tro imod den originale arkitektur. Derfor fører vi bygningen tilbage til det originale udtryk og udnytter styrkerne heri. Sådan en gammel fabriksbygning har ikke vægge, så vi har en nem og fleksible indretning af arealerne, som i øvrigt kan klare en masse last. Man ville ikke bygge sådan et hus i dag, så vi skal selvfølgelig udnytte de muligheder, som er i det,” siger Morten Bøgedal Poulsen, Head of Development & Construction hos Woods, som er NREP’s kontorkoncept.

Et mere åbent udtryk
Han tilføjer, at den oprindelige arkitektur i facaderne genskabes, hvilket indebærer at vinduerne udskiftes og der igen opsættes markiser. Samtidig er det ambitionen af give bygningen et mere åbent og moderne udtryk og med tiden åbne en café mod gaden.

Den succesfulde danske startup Seaborg Technologies, der udvikler flydende atomkraftværker med reaktorer baseret på smeltet salt, har allerede indgået en aftale om at leje sig ind på en fjerdedel af det nye kontorhus med en option på yderligere plads:

”Konceptet passer perfekt til os. Vi er en vækstvirksomhed, og vi får mange nye kolleger. Aftalen giver os fleksibilitet og mulighed for at vokse i et dynamisk og inspirerende miljø, hvor vi groft sagt ikke selv skal bekymre os om det praktiske. Vi skal udelukkende have fokus på at udvikle teknologien og forretningen,” siger Troels Schönfeldt, medstifter og CEO, Seaborg Technologies.

Endnu et samarbejde med CASA
CASA er nu i gang med at renovere 11.400 m2 af Titan Hus. Dette omfatter, som nævnt, facaderne og også indendørsarealer, hvor NREP’s kontorkoncept Woods bliver implementeret. Den del af ejendommen, som pt. er udlejet, vil fortsat være i brug under den omfattende renovering.

”Vi er glade for endnu engang at indgå i et samarbejde med NREP. Vi har for nylig gennemført renoveringen af Herlev Bymidte – en del af det store renoverings- og nybygprojekt vi gennemfører for NREP. Renoveringen af Titan Hus er endnu en spændende opgave, som vi ser frem til at løse sammen,” siger Torben Modvig, CEO, CASA.

Det er arkitekter fra Arkitema, som tegner ombygningen af Titanhus til Woods-konceptet, som er målrettet små, mellemstore og større virksomheder. Woods-konceptet giver virksomhederne større fleksibilitet og understøtter en række arbejdssituationer. Endvidere tilstræber Woods, at arbejdspladsen har kvaliteter, der giver medarbejderne lyst til at møde ind. NREP åbnede i foråret det første Woods-kontorhus – Augusthus nær DR Byen. Andre Woods-kontorhuse under udvikling i københavnsområdet er i Valby, Nordhavn, Teglholmen og altså på Nørrebro.

For mere information, kontakt:

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk